GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεψαν 5 τόνους ανακυκλώσιμα υλικά από μπλε κάδους

Μέσα σε τεράστιους σάκους που έφτιαξαν από κουβέρτες και… παπλώματα έκρυβαν περισσότερους από πέντε τόνους κλεμμένων υλικών ανακύκλω...


Μέσα σε τεράστιους σάκους που έφτιαξαν από κουβέρτες και… παπλώματα έκρυβαν περισσότερους από πέντε τόνους κλεμμένων υλικών ανακύκλωσης οι αλλοδαποί «πειρατές των μπλε κάδων», όπως προέκυψε μετά από νέα επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ελληνικής Αστυνομίας, σε υπόγειο διαμέρισμα, στην οδό Μητροπούλου 20.
Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε παρουσία της Εισαγγελικής Αρχής εντός του υπόγειου διαμερίσματος όπου διέμεναν αλλοδαποί πολίτες (Βούλγαροι Ρομά), βρέθηκαν συσκευασμένα μέσα ειδικά ραμμένες κουβέρτες μεγάλες ποσότητες από ανακυκλώσιμα υλικά και πλήθος άλλων αντικειμένων (ρούχα, παπούτσια κλπ). Επιπλέον, όπως προέκυψε το διαμέρισμα είχε μετατραπεί σε εστία μόλυνσης ενώ οι συνθήκες διαβίωσης των ενοίκων ήταν απαράδεκτες, αποτελώντας άμεσο κίνδυνο για την δημόσια υγεία.
Ειδικό συνεργείο του δήμου Θεσσαλονίκης προχώρησε στη γενική καθαριότητα των χώρων και στην απομάκρυνση όλων των υλικών Στη συνέχεια έγινε αξιολόγηση των ανακυκλώσιμων υλικών προκειμένου να οδηγηθούν προς ανακύκλωση, ενώ τα υπόλοιπα υλικά -συνολικά πέντε τόνοι- καταστράφηκαν στο σπαστήρα του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς σημείωσε ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια του Δήμου Θεσσαλονίκης για τον περιορισμό της πειρατείας των μπλε κάδων από κυκλώματα που λεηλατούν τα ανακυκλώσιμα υλικά.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση