GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

5 πίτες έκοψε φέτος ο μεταρρυθμιστής Κυριάκος στο υπουργείο του!

ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Η ΠΙΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ. O Κυριάκος, ο αθεόφοβος και μεγάλος μεταρρυθμιστής στην περίοδο από 10 Γενάρ...

ΜΕΧΡΙ ΠΕΡΣΙ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Η ΠΙΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.
O Κυριάκος, ο αθεόφοβος και μεγάλος μεταρρυθμιστής στην περίοδο από 10 Γενάρη μέχρι 10 Φλεβάρη έκοψε 5 πρωτοχρονιάτικες πίτες στο υπουργείο του. Προφανώς ήθελε να κάνει αξιολόγηση στα προσόντα της κάθε μίας. Έτσι έκοψε:
1) την πίτα της γενικής Διεύθυνσης διοικητικού.
2)την πίτα της γενικής διεύθυνσης κατάστασης προσωπικού
3)την πίτα της γενικής διεύθυνσης οικονομικών υπηρεσιών με μουσικές και απίστευτη χλιδή όπου παραβρέθηκε σύσσωμη η ηγεσία
4)την πίτα του συλλόγου υπαλλήλων του υπουργείου-σύσσωμη και πάλι η ηγεσία. Εδώ είχαμε δωροεπιταγές, άδειες και διάφορες άλλες παροχές- συνολικός λογαριασμός 1500 ευρώ από τα λεφτά του συλλόγου, δηλαδή των υπαλλήλων.
5)την πίτα των συνταξιούχων του υπουργείου (αυτή έγινε Κυριακή, πάλι στην αίθουσα των συγεκντρώσεων).
Μέχρι πέρσι λόγω οικονομικής κρίσης η πίτα είχε καταργηθεί.

Όπως αντιλαμβάνεστε ο Κυριάκος έχει μια πολύ προσωπική αντίληψη για τις μεταρρυθμίσεις και την αξιολόγηση του προσωπικού. Κάπως παρωχημένη σε αντίθεση με τις σπουδές του και την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα!..
http://kourdistoportocali.com/post/33253/mistotakis

2 σχόλια

  1. ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος12 Φεβ 2014, 10:31:00 μ.μ.

    ΚΌΨΕΤΕ ΤΟ ΕΚΑΣ ΤΩΝ 67% να σώσουμε το ΜΕΓΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟ...ΓΑΜΩ ΤΗΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ..


    Διαγραφή χρεών Μεγάρου Μουσικής

    Της Δήμητρας Καδδά

    Ηδιαγραφή των χρεών του Μεγάρου Μουσικής από δάνεια με εγγυητή το ελληνικό δημόσιο, αποφασίστηκε σε συνάντηση που είχε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρα με τον υπουργό Πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον προέδρου του δ.σ. του Μεγάρου Μουσικής, Ιωάννη Μάνο.

    Αυτό ανέφεραν στελέχη που μετείχαν στη συνάντηση προσθέτοντας ότι...
    αποφασίστηκε να περάσει στην κατοχή του δημοσίου παλαιό κτίριο του Μεγάρου ενώ το νέο κτίριο να παραμένει ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου στο οποίο το δημόσιο θα μετέχει με 6 επί συνόλου 10 μελών διοικητικού συμβουλίου.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αναζητείται ακόμη βιώσιμη λύση. «Ο πολιτισμός δεν πωλείται» απάντησε αρμόδιο στέλεχος στο ερώτημα αν ισχύουν τα σενάρια περί αξιοποίησης του Μεγάρου από το ΤΑΙΠΕΔ.

    Για το μέλλον του Μεγάρου αναφέρθηκε ότι ο ρόλος του να συνεχιστεί και με την επιχορήγηση των λειτουργικών του εξόδων από το δημόσιο ενώ διαμορφώνεται επιχειρησιακό σχέδιο για το οποίο θα επιχειρηθεί η συμφωνία όλων των κομμάτων, που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την αξιοποίηση των χώρων που διαθέτει και ως συνεδριακό κέντρο, προκειμένου να μειωθεί ή να μηδενιστεί, όπως ειπώθηκε, η ανάγκη κρατικής χρηματοδότησης στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση