GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους 64 οι νεκροί από την γρίπη

Σε 64 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών που παρουσίασαν επιπλοκές μετά τη νόσησή τους με γρίπη, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμά...

Σε 64 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών που παρουσίασαν επιπλοκές μετά τη νόσησή τους με γρίπη, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων.

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία του Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), 59 άτομα νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας όλης της χώρας, ενώ συνολικά από την αρχή του έτους μέχρι και σήμερα έχουν νοσηλευτεί σε ΜΕΘ 198 ασθενείς.

Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. Αν απέχεις από τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και τις ευρωεκλογές, τα λίγα εναπομείναντα κομματόσκυλα που μας έχουν κάνει νεόπτωχους και ανέργους, θα αυξήσουν ( τεχνητά ) τα ποσοστά τους και θα μιλάνε ( με τόσο θράσος ) για "ψήφο εμπιστοσύνης". Αν ρίξεις λευκό ή άκυρο, το 10% της ΝΔ θα φανεί ως 13%, το 2,5 % του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ θα γίνει 3,5% ή 4% και θα επιβιώσουν αυτοί που μας χρεοκόπησαν και μας έριξαν αβάσταχτα χαράτσια και φόρους και λεηλάτησαν τις περιουσίες των Ελλήνων. Γι' αυτό κατεβάζουν και κάτι ανύπαρκτα κομματίδια, για να μην ψηφιστούν μαζικά ο Σύριζα, Οι ΑΝΕΛ, το ΚΚΕ, η Χ.Α και φανεί η εκλογική γύμνια της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ- ΕΛΙΑΣ και της ΔΗΜΑΡ, κόμματα που στηρίζουν τα διαπλεκόμενα και όσοι μας χρεοκόπησαν ! Αν πάρουν ψήφους οι επίσημοι ή ψευτοανεξάρτητοι υποψήφιοι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, όλα θα τελειώσουν. Θα βάλουν χέρι και στις καταθέσεις και στα ακίνητα και θα διαλύσουν τις ελληνικές οικογένειες, ενώ οι νέοι θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν ή να δουλεύουν για 200-300 ευρώ. Μη πέσεις αυτή τη φορά στη νέα παγίδα που σου ετοιμάζουν τα πολιτικά τζάκια και τα διαπλεκόμενα. Στείλε μήνυμα αποδοκιμασίας. ΟΧΙ αποχή, όχι λευκό, όχι άκυρο, όχι ψήφος σε μικρά υβριδικά κόμματα, όχι ψήφος σε ανθρώπους της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Κανένας από αυτούς να μην περάσει στο β' γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Να μην εκλέξουν κανέναν ευρωβουλευτή η τετράδα της συμφοράς μας ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ- ΕΛΙΑ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση