GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρθρο 74 του Συντάγματος ... gilt nicht!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός. Άρθρο 74 του Συντάγματος Προσθήκη ή τροπολογία άσχετη με το κύριο αντικείμενο του νομοσχεδίου ή της π...


Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός.

Άρθρο 74 του Συντάγματος
Προσθήκη ή τροπολογία άσχετη με το κύριο αντικείμενο του νομοσχεδίου ή της πρότασης νόμου δεν εισάγεται για συζήτηση.
Ο σχολιασμός....
Η παραπάνω διάταξη έχει καταστρατηγηθεί πάμπολες φορές τα τελευταία χρόνια στο Ελληνικό κοινοβούλιο από τους κυβερνητικούς βουλευτές προς χάριν των δανειστών τοκογλύφων και των Γερμαναράδων. Πολλοί εξ αυτών και κυρίως οι νέοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτή τους την στάση δεν υπηρετούν τον όρκο που έδωσαν έναντι του Ελληνικού λαού αλλά καλύπτουν και δίνουν χρόνο στα κοινοβουλευτικά διαχρονικά και πολυκομματικά λαμόγια να καλύψουν τις κλεψιές και τις ανομίες τους. Ανομίες που πιθανόν πολλές εξ αυτών έχουν καταγράψει οι εχθροί της πατρίδας μας και τους κρατούν στο χέρι κάνοντας τους πειθήνια όργανα των επιλογών και των αποφάσεων τους.

Δεν είναι τυχαία η διαφυγή και η μετέπειτα προστασία ακόμα και σήμερα του περιβόητου Χριστοφοράκου από τους "φίλους" μας τους Γερμανούς μια και ο εν λόγω κύριος όπως λέγεται είχε μιζάρη για λογαριασμό της Siemens πολιτικούς και κόμματα και μάλιστα κρατούσε και αποδείξεις με κρυφές βιντεοσκοπήσεις! Είναι βέβαιο ότι η κατά καιρούς αποκαλύψεις για κάποια πρόσωπα χαμηλού βεληνεκούς είναι προειδοποίηση για τους υπολοίπους να είναι "συνεργάσιμοι" για να μην τους βγάλουν στην σέντρα!

Το παιχνίδι στήθηκε αριστοτεχνικά εδώ και κάμποσα χρόνια και δυστυχώς βρέθηκαν πολλοί εγχώριοι άπληστοι, φιλόδοξοι, φιλοχρήματοι "Εφιάλτες" οι οποίοι ηθελημένα ή άθελα έπεσαν στον ιστό αυτής της δολοπλοκίας η οποία είχε ως στόχο την ίδια την ύπαρξη της Ελλάδας ως τόπου και ως λαού.

Οι Γερμανοί όσο και να προσπαθούν να καλυφθούν φαίνεται ολοκάθαρα ότι κουβαλούν ακόμα και σήμερα μέσα τους το σύνδρομο της Αρίας φυλής και δεν μπόρεσαν ποτέ να μας συγχωρέσουν ότι είμαστε οι κυρίως υπεύθυνοι για την μεγάλη τους ήττα στον Β' παγκόσμιο πόλεμο.

Στο πόλεμο που καθυπόταξαν οι ίδιοι γρήγορα γρήγορα όλη την Κεντρική Ευρώπη και σε εμάς έστειλαν στο τέλος τους Ιταλούς (θεωρώντας μας προφανώς εύκολη λεία) με τα γνωστά αποτελέσματα. Έτσι λοιπόν τα τελευταία χρόνια έστησαν την νέα τους εκστρατεία με ένα άλλο τύπο μάχης που βασίστηκε στο Ευρώ και για να είναι σίγουροι για την επιτυχία τους ξεκίνησαν αντίστροφα πρώτα από εμάς τους "δύσκολους" για να πάνε μετά στους άλλους τους "εύκολους".

Φίλες/οι τα πράγματα είναι δύσκολα μια και η Γερμανική "μόλυνση" έχει προσβάλλει πολλά πολιτικά πρόσωπα αλλά και κόμματα καθιστώντας τα στην ουσία ανενεργά να προστατέψουν την ζωή και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας οπότε η μόνη μας ελπίδα είναι η ενεργή μας συμμετοχή σε ότι δυσκολεύει τα σχέδια τους αλλά και η προώθηση στην πολιτική σκηνή νέων ανθρώπων που δεν ανήκουν σε πολιτικά τζάκια, που δεν προωθούνται από καναλαρχοεργολάβους και μεγαλοδημοσιογράφους και δείχνουν ότι είναι πραγματικοί και γνήσιοι Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση