GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντροπή: Πατέρας με γυναίκα και δύο παιδιά σοβαρά άρρωστους, περιμένει το ΚΕΠΑ 7 μήνες!

Γράφει η Κλειώ Βασίλογλου. Μπορεί το Υπουργείο Υγείας, να διαβεβαιώνει σε ό,τι αφορά τα... Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), σ...


Γράφει η Κλειώ Βασίλογλου.

Μπορεί το Υπουργείο Υγείας, να διαβεβαιώνει σε ό,τι αφορά τα... Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), στις επιτροπές των οποίων συμμετείχαν γιατροί του ΕΟΠΥΥ, ότι έχει υπογραφεί τροπολογία για μετακίνηση γιατρών του ΕΟΠΥΥ στις επιτροπές των ΚΕΠΑ, ώστε να αποκατασταθεί η λειτουργία τους, ωστόσο το «λουκέτο» στο ΕΟΠΥΥ συμπαρασύρει και το ΚΕΠΑ, με αποτέλεσμα, άτομα που έχουν άμεση ανάγκη του επιδόματος, να μην το παίρνουν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Μία από τις πολλές τραγικές ιστορίες στην Πάτρα, -απόρροια της συγκεκριμένης πολιτικής Γεωργιάδη και κατ’ επέκταση της κυβερνητικής πολιτικής που ασκείται, υπό τις εντολές της τρόικας-, είναι αυτή μιας τετραμελούς οικογένειας.
Πατέρας με σύζυγο σοβαρά άρρωστη (καρκίνος στον πνεύμονα) και δύο παιδιά, εκ των οποίων το ένα είναι αυτιστικό και το δεύτερο έχει πρόβλημα στο εγκέφαλο, ασθένεια που χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης, καλείται να τα βγάλει πέρα μόνος του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του attacktv, ο πατέρας απευθύνθηκε στην Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου και τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου, αφού όλη η οικογένεια είναι ανασφάλιστη, ζητώντας βοήθεια.
Εκείνο που έγινε από πλευράς Δήμου Πάτρας και ειδικότερα από την πλευρά του αντιδημάρχου Υγείας Πρόνοιας Θεοχ. Μασσαρά, είναι η έκδοση βιβλιαρίων Υγείας Απόρου, προκειμένου να έχουν το δικαίωμα να μπορούν να έχουν δωρεάν εξετάσεις από γιατρούς, φάρμακα, να νοσηλεύονται ή να μεταφέρονται – ως ασθενείς – χωρίς κόστος.
Να σημειωθεί ότι το παιδί που πάσχει από αυτισμό, παίρνει επίδομα Πρόνοιας, αλλά περιμένοντας το ΚΕΠΑ και την επανεξέταση για το αν δικαιούται ή όχι το επίδομα (!), παραμένει 7 ολόκληρους μήνες χωρίς επίδομα!
attacktv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση