GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aναγκαιότητα άμεσων προσλήψεων συνοριοφυλάκων στο νομό Έβρου

Κύριε Υπουργέ , Ένα από τα πάγια αιτήματα της Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε. ως συνδικαλιστικού φορέα των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης του Νομο...

Κύριε Υπουργέ ,
Ένα από τα πάγια αιτήματα της Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε. ως συνδικαλιστικού φορέα των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης του Νομού Έβρου, μεταξύ άλλων, είναι και αυτό των ...προσλήψεων Συνοριακών Φυλάκων.

Από τα τέλη του 2009 ,όταν αποσπαστήκανε οι πρώτοι συνάδελφοι προς ενίσχυση των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης του Νομού Έβρου , λόγο αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών, έως και σήμερα έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια. Γεγονός που μας φανερώνει ότι οι έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες, λόγω της αυξημένης παράνομης εισόδου μεταναστών από τα σύνορα του Έβρου, έχουν παγιωθεί ως μόνιμες και διαρκής. Η πολυετής αυτή κατάσταση των πολύμηνων αποσπάσεων, σε συνδυασμό με τα θεαματικά θετικά αποτελέσματα της ευρείας αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιείται στην περιοχή του νομού Έβρου , έρχεται να ενισχύσει το αίτημα της Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε. για άμεση πρόσληψη συνοριακών φυλάκων προς ενίσχυση και κάλυψη κενών οργανικών θέσεων των τμημάτων συνοριακής φύλαξης του Νομού μας.

Η ΜΟΝΙΜΗ λύση των προσλήψεων που προτείνεται είναι αυτή που:

-Θα δυναμώσει περισσότερο το αίσθημα ασφάλειας της τοπικής κοινωνίας και θα δώσει εκείνα τα μηνύματα, τόσο στην Ευρώπη όσο και στα κυκλώματα των διακινητών , για την καλύτερη, ασφαλή θωράκιση των εξωτερικών συνόρων της Ευρώπης.

-Θα δώσει τέλος στην αποδυνάμωση των Αστυνομικών Διευθύνσεων απ΄ όπου αποσπάται το αστυνομικό προσωπικό και έχει ως αποτέλεσμα την εκεί αύξηση της εγκληματικότητας.

-Θα ενισχύσει την τοπική οικονομία σε μόνιμη βάση και τέλος

-Θα στοιχίσει στο κράτος σε χρήματα , λιγότερο από ότι το καθεστώς των αποσπάσεων που εφαρμόζετε τώρα.

Κύριε Υπουργέ ,

Με την φημολογία ότι θα γίνουν προσλήψεις 500 ειδικών φρουρών (όχι ότι και αυτές δεν είναι αναγκαίες) σας θυμίζουμε ότι στον Νομό μας έχουν να γίνουν προσλήψεις συνοριακών φυλάκων από το 2000, δηλαδή εδώ και 14 χρόνια.

Για όλους τους παραπάνω λόγους η Ε.ΣΥ.Φ.Ν.Ε απαιτεί την άμεση πρόσληψη 400 συνοριακών φυλάκων, με αξιοκρατικά και διαφανή κριτήρια, για την κάλυψη κενών οργανικών θέσεων και την ενίσχυση των Αστυνομικών Διευθύνσεων του Νομού Έβρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση