GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παντρεύεται την Amber Heard ο Johnny Depp

Ο Johnny Depp έχει ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες του γάμου του με την σύντροφό του Amber Heard, με την οποία διατηρεί δεσμό εδώ και δύο...

Ο Johnny Depp έχει ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες του γάμου του με την σύντροφό του Amber Heard, με την οποία διατηρεί δεσμό εδώ και δύο χρόνια.

Ο ηθοποιός έχει αποφασίσει να παντρευτεί την αγαπημένη στο ιδιόκτητο νησί του στις Μπαχάμες, εκεί όπου και γυρίστηκε και η ταινία «Οι πειρατές της Kαραϊβικής».

Η τελετή θα γίνει στην παραλία με το ζευγάρι και τους καλεσμένους να είναι ξυπόλυτοι καθώς θα υπάρχει μπάρμπεκιου και πολύ χορός για όλους.

Στην υποδοχή του ζευγαριού θα παίζει μουσική από το συγκρότημα Rolling Stones το οποίο είναι το αγαπημένο του Johnnie. Ο ηθοποιός θέλει να βρίσκεται στο γάμο του ο καλός του φίλος Keith Richards ο οποίος είναι ένα από τα μέλη των Rolling Stones, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά του συγκροτήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση