GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ραχήλ Μακρή: "Η Ελλάδα χρειάζεται έργα και όχι λόγια και Ανώνυμες Εταιρίες μηδενικού έργου"

Η φαντασιακή αναπτυξιακή προσέγγιση του κ. Σαμαρά και των Υπουργών του όχι μόνο δεν υλοποιεί μέτρα πάταξης της ανεργίας αλλά δημιουρ...


Η φαντασιακή αναπτυξιακή προσέγγιση του κ. Σαμαρά και των Υπουργών του όχι μόνο δεν υλοποιεί μέτρα πάταξης της ανεργίας αλλά δημιουργεί φορείς βολέματος ημετέρων κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων. Πιο συγκεκριμένα δημιουργείται υποτιθέμενος ενιαίος φορέας εξωστρέφειας με την μορφή μιας ακόμα Ανώνυμης Εταιρίας αμφιβόλου παραγόμενου αποτελέσματος.

Το πλαίσιο της νομοθετικής παθογένειας των κυβερνητικών επιλογών επισήμανε η τομεάρχης Ανάπτυξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή στις συζητήσεις της ολομέλειας του Κοινοβουλίου επί του σχετικού νομοσχεδίου στις 18 και 20 Φεβρουαρίου 2014. Το ενάμιση εκατομμύριο ανέργων και οι υπάλληλοι που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα αναμένουν εξηγήσεις για την κατά παρέκκλιση της νομοθεσίας προσληψη, μεταταξη και δανεισμό ημετέρων στον νέο φορέα του κ. Χατζηδάκη.

Η τομεάρχης Ανάπτυξης κα Ραχήλ Μακρή τόνισε: "Αποτέλεσμα της πολιτικής της Συγκυβέρνησης είναι τα λουκέτα στις ελληνικές επιχειρήσεις. Αποτέλεσμα της εμμονής στην εφαρμογή των μνημονιακών επιταγών είναι να αλλάζουν έδρα οι μεγάλες επιχειρήσεις φεύγοντας από τη χώρα μας"

Για την αντιμετώπιση της υφεσιακής πολιτικής απαιτείται σχέδιο και υλοποιήσιμες λύσεις, τις οποίες η Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή έχει αποτυπώσει στο Κυβερνητικό πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η Ελλάδα χρειάζεται έργα και όχι λόγια και Ανώνυμες Εταιρίες μηδενικού έργου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση