GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το υπ. Ναυτιλίας κινεί νομικές διαδικασίες σε βάρος της ΝΕΛ

Σε όλες τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις κατά της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου (ΝΕΛ) προχωράνε οι Λιμενικές Αρχέ...


Σε όλες τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις κατά της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου (ΝΕΛ) προχωράνε οι Λιμενικές Αρχές του Λαυρίου και της Καβάλας λόγω της μη εκτέλεσης προγραμματισμένων δρομολογίων σε γραμμές δημόσιας υπηρεσίας.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου κατέβαλαν τα μισθώματα στην εταιρεία προκειμένου να πραγματοποιήσει τα επιδοτούμενα δρομολόγια «παραπέμποντας, μάλιστα, έγκαιρα τα σχετικά εντάλματα στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου» επισημάνεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το ΥΝΑ:
«Οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, τόσο η Διεύθυνση Θαλασσίων Μεταφορών όσο και η Υπηρεσία Θαλασσίων Μεταφορών της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, έχουν ήδη αποστείλει επιστολή στην πλοιοκτήτρια εταιρεία με την οποία και την καλούν να συμμορφωθεί άμεσα με τις συμβατικές της υποχρεώσεις. Σε κάθε διαφορετική περίπτωση θα προβούν σε όλες τις νόμιμες κυρώσεις που απορρέουν από τις διατάξεις των συμβάσεων. Η απρόσκοπτη διασύνδεση μεταξύ των νησιών και η εδαφική συνοχή της χώρας αποτελεί για το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα που θα διαφυλαχθεί με κάθε τρόπο».
Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση