GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιανουκόβιτς εμφανίστηκε και δίνει συνέντευξη από το Ροστόφ της Ρωσίας...

Στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση από την περασμένη Παρασκευή , Βίκτορ Γιανουκόβιτς παραχωρεί συνέντευξη τύπου σε δημοσιογράφους στη Ρωσία ...

Στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση από την περασμένη Παρασκευή , Βίκτορ Γιανουκόβιτς παραχωρεί συνέντευξη τύπου σε δημοσιογράφους στη Ρωσία από το Ροστόφ.
Είναι η ώρα να ανακοινώσω την απόφασή μου «να παλέψω για το μέλλον της Ουκρανίας ενάντια σε αυτούς που χρησιμοποιούν τον φόβο και την εξουσία» είπε ξεκινώντας την ομιλία του ο Γιανουκόβιτς.
Ο έκπτωτος πρόεδρος υποστήριξε ότι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ουκρανία λόγω των απειλών που δεχόταν ο ίδιος και συγγενείς του.
«Την εξουσία κατέλαβαν φασίστες που αντιπροσωπεύουν μια μειοψηφία του ουκρανικού λαού» είπε και χαρακτήρισε «παράνομη» την παρούσα βουλή, σημειώνοντας ότι ψηφίζει υπό την πίεση των μαχητών της πλατείας Μαϊντάν (Ανεξαρτησίας) στο Κίεβο.
Κατηγόρησε ευθέως την Δύση που με την ανεύθυνη πολιτική της επέμβασης στα γεγονότα της πλατείας Ανεξαρτησίας στο Κίεβο, συνέδραμε στην παρούσα κρίση.
Ο Γιανουκόβιτς υπογραμμίζει ότι όταν υπέγραψε την ειρηνευτική συμφωνία, έδειξε εμπιστοσύνη στους δυτικούς διαμεσολαβητές.
Υποστήριξε ότι θα πρέπει να υπάρξει συνταγματική μεταρρύθμ ιση μέχρι το τέλος του χρόνου, προεδρικές εκλογές τον Δεκέμβριο και υιοθέτηση νέου Συντάγματος.
Πρέπει να παραδοθούν τα όπλα, οι ένοπλοι πρέπει να φύγουν από τους δρόμους και να λήξουν οι καταλήψεις σε κτήρια και πλατείες, υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση