GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Νόμιζα πως ξέχασε τις κάρτες ο Κομίνης»

Καλό βαθμό παίρνουν οι διαιτητές των αγώνων της Τετάρτης στη Σούπερ Λίγκα, όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. ...


Καλό βαθμό παίρνουν οι διαιτητές των αγώνων της Τετάρτης στη Σούπερ Λίγκα, όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Να γίνονται τα ματς κάθε φορά μεσοβδόμαδα, γιατί οι διαιτητές τα πάνε καλύτερα από ό,τι φαίνεται», δήλωσε χαριτολογώντας ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας.
Εξαίρεση στον… κανόνα αποτέλεσαν τα σφυρίγματα στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός, όπου εντοπίστηκαν λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο και όχι μόνο.
Λεβαδειακός-Απόλλων Σμύρνης (Μάνταλος): Πολύ καλή η διαιτησία στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι. Πέρασε χωρίς να δώσει δικαιώματα.

Ολυμπιακός –Πανιώνιος (Τριτσώνης): Ο Τριτσώνης είχε μια πολύ καλή διαιτησία. Ο κάθε διαιτητής εύχεται να του πάει καλά ένα ματς, σαν κι αυτό. Σε αυτό, βέβαια, παίζει ρόλο και η παρουσία του διαιτητή».
Skoda Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα (Παπαπέτρου): Είναι ένας νέος διαιτητής, που έχει καλές διαιτησίες φέτος στο ενεργητικό του και χθες ήταν μία ακόμη από αυτές. Δεν υπάρχει καμία αμφισβητούμενη φάση.
Πανθρακικός-Πλατανιάς (Δημητρόπουλος): Καλή παρουσία από το διαιτητές και τους βοηθούς του. Όταν περνά ένας διαιτητής απαρατήρητος είναι καλό.

Ατρόμητος-Καλλονή (Μαντάκης): Καλή η διαιτησία του. Είχε μια δεύτερη κίτρινη-κόκκινη μέσα σε δύο λεπτά. Ήταν και οι δύο σωστές. Θα πρέπει τα νέα παιδιά, όπως ο Φουρλάνος, να είναι πιο προσεκτικά.

Εργοτέλης-Βέροια (Θάνος): Ήταν δύσκολο ματς από βαθμολογική άποψη, αλλά και λόγω καιρικών συνθηκών γιατί είχε πολλή βροχή και ο αγωνιστικός χώρος επιβαρύνθηκε δυσκολεύοντας τις προσπάθειες των παικτών και του διαιτητή. Στο 33’ υπάρχει μία φάση σε σπρώξιμο του Μπαντιμπανγκά που αρχίζει έξω από την περιοχή και συνεχίζεται μέσα σε αυτή. Μπορούσε να δώσει πέναλτι. Κατά τα άλλα ο Θάνος πήγε καλά.
ΠΑΟΚ-ΙΟΦΗ (Αρετόπουλος): Στο 49’ ο ΠΑΟΚ ζητά πέναλτι σε χέρι του Τριποτσέρη, αλλά σωστά δεν δόθηκε γιατί προσπαθεί ο αμυντικός να μαζέψει το χέρι του. Το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, από τον Σαλπιγγίδη, ήταν από καταφανή θέση οφσάιντ. Ο δεύτερος βοηθός έχασε τη φάση.
Αστέρας-Παναθηναϊκός (Κομίνης): Ήταν πολύ λάθος στον πειθαρχικό έλεγχο. Στο πρώτο μέρος νόμιζα πως είχε ξεχάσει τις κάρτες. Στο 6’ έγινε μια λάθος υπόδειξη οφσάιντ σε βάρος του Κλωναρίδη. Έπρεπε να δείξει κόκκινη στον Σανκαρέ για ένα μαρκάρισμα με τις τάπες στον Μπεργκ, αλλά και στον Τριανταφυλλόπουλο, που έριξε μια μπουνιά στο τέλος. Είναι νέο παιδί και πρέπει να προσέξει την συμπεριφορά του, γιατί κάθε Κυριακή πρέπει να παίρνει κάρτες.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση