GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η αγαπημένη σας ηθοποιός είναι μια σκύλα»

Ακόμη ένα οικογενειακό δράμα στο Χόλιγουντ. Ο ξαφνικός θάνατος της 37χρονης Nancy Motes φέρνει στην επιφάνεια... άγνωστα πράγματα για τ...

Ακόμη ένα οικογενειακό δράμα στο Χόλιγουντ. Ο ξαφνικός θάνατος της 37χρονης Nancy Motes φέρνει στην επιφάνεια... άγνωστα πράγματα για τη ζωή της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, Τζούλια Ρόμπερτς.

Ο θάνατος της 37χρονης αδερφής της από υπερβολική δόση ναρκωτικών με αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης να μην έχουν βγει, δείχνουν ότι είχε πάρει τον άσχημο δρόμο. Εκείνη όμως ισχυριζόταν ότι δεν είχε στήριξη από την οικογένειά της.

Τους τελευταίους μήνες η 37χρονη δημοσίευε συχνά στο λογαριασμό της στο Twitter επικριτικά σχόλια για την Roberts.

Στις 19 Ιανουαρίου έγραψε: «Η “αδελφή” μου είπε πως με όλους τους φίλους και τους θαυμαστές της δεν χρειάζεται άλλη αγάπη. Έτσι για να σας ενημερώσω η αγαπημένη ηθοποιός της Αμερικής είναι μια σκύλα».

Και συνέχισε: «Θέλετε να είστε θαυμαστές κάποιου που είναι τόσο ψυχρός; Δεν είναι καν τόσο καλή ηθοποιός. Είσαι ευχαριστημένη που με κατέστρεψες;».

Στο twitter της συχνά δημοσίευε φωτογραφίες της με τον αρραβωνιαστικό της, John Dilbeck με τον οποίο θα παντρευόταν τον Μάιο.

Φυσικά στον γάμο δεν θα πήγαινε η Roberts που όπως ανέφεραν κύκλοι της οικογένειας δεν ήθελε τον γαμπρό και φοβόταν μήπως της πουν να συνεισφέρει οικονομικά στον γάμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση