GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ικανοποιημένος ο Μόλενστιν από την παρουσία του Μήτρογλου με την ομάδα Νέων

Η απόφαση του Ρενέ Μόλενστιν να μην συμπεριλάβει στην αποστολή της Φούλαμ για τον αγώνα με τη Λίβερπουλ (2-3) τον Κώστα Μήτρογλου πρ...


Η απόφαση του Ρενέ Μόλενστιν να μην συμπεριλάβει στην αποστολή της Φούλαμ για τον αγώνα με τη Λίβερπουλ (2-3) τον Κώστα Μήτρογλου προκάλεσε έκπληξη. Ειδικά από τη στιγμή που ο 25χρονος άσος έδειξε να είναι σε καλή κατάσταση, καθώς με την ομάδα Νέων απέναντι στην Άστον Βίλα είχε δύο γκολ κι ένα δοκάρι σε 62 λεπτά.
«Δουλεύουμε σκληρά για να φέρουμε τον Μήτρογλου στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση. Γι’ αυτό και κρίναμε πως θα ήταν καλό γι’ αυτόν να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής με την ομάδα των Νέων.
Το αποφασίσαμε αργά, αλλά λειτούργησε προς όφελός του και πήγε καλά», ανέφερε ο προπονητής των «κότατζερς», που όλα δείχνουν πως θα κάνει ντεμπούτο στο εκτός έδρας ματς με τη Γουέστ Μπρομ στις 22 Φεβρουαρίου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση