GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στερείται βάσης το αίτημα παραπομπής σε δίκη του Ναπολιτάνο

Η αρμόδια επιτροπή της ιταλικής βουλής αποφάνθηκε ότι το αίτημα παραπομπής σε δίκη του προέδρου Ναπολιτάνο εκ μέρους του κινήματος «...


Η αρμόδια επιτροπή της ιταλικής βουλής αποφάνθηκε ότι το αίτημα παραπομπής σε δίκη του προέδρου Ναπολιτάνο εκ μέρους του κινήματος «Πέντε Αστέρων» στερείται βάσης.
Καταψήφισαν την πρόταση όλα τα κόμματα της κυβερνητικής πλειοψηφίας (Δημοκρατικοί, κεντρώα Επιλογή Πολιτών, Νέα Κεντροδεξιά), η Φόρτσα Ιτάλια δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία ενώ το Κίνημα Πέντε Αστέρων τάχθηκε υπέρ της παραπομπής του Ιταλού προέδρου.
«Το όλο θέμα δεν τελειώνει εδώ. Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια», απαντά , μέσω διαδικτύου, το κίνημα Πέντε Αστέρων του ηθοποιού Μπέπε Γκρίλο.
Το κόμμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, παράλληλα, συνεχίζει να αναφέρεται στις χθεσινές αποκαλύψεις του δημοσιογράφου “Αλαν Φρίντμαν, βάσει των οποίων ο Τζόρτζιο Ναπολιτάνο φέρεται να είχε ξεκινήσει τις επαφές του με τον Μάριο Μόντι- για να του αναθέσει την διακυβέρνηση της χώρας- πέντε μήνες πριν του δώσει την επίσημη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, τον Νοέμβριο του 2011.
«Δεν ξέρω αν ο Ναπολιτάνο πρέπει να παραιτηθεί, σίγουρα, όμως, είναι ανάγκη να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη.
Σε ό,τι αφορά το καλοκαίρι του 2011 επικρατεί ακόμη μεγάλη σύγχυση.
Θα ήταν μια καλή ιδέα να προσφέρει επιπλέον εξηγήσεις , ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μας, ενώπιον του κοινοβουλίου,
διότι το χθεσινό ανακοινωθέν δεν μπορεί να θεωρηθεί ικανοποιητικό», δήλωσε οΤζοβάννι Τότι, δημοσιογράφος και σύμβουλος του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση