GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γρ. Βαλλιανάτος: Είμαι οροθετικός...

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, με ανάρτηση στον προσωπικό του  λογαριασμό στο Facebook , αποκάλυψε ότι είναι οροθετ...

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποκάλυψε ότι είναι οροθετικός και δήλωσε ότι θα δώσει αγώνα για τα δικαιώματα των δημοτών ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού και προτιμήσεων.
"Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη και δημότισσας(!!), να είναι αδελφή, γκέουλας, λεσβία, τρανς, κουηρ, μπάι, στρέιτ ή όπως αλλοιώς ποθεί η ψυχούλα του της του, και να το λέει!!! Όπως και το δικαίωμα κάθε οροθετικού όπως εγώ, να το λέει Η να μην το λέει!!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!" έγραψε συγκεκριμένα ο ίδιος.
Με άλλες του αναρτήσεις ξεκαθάρισε τους λόγους για τους οποίους διεκδικεί το χρίσμα.
-"Kατεβαίνω στις εκλογές της Αθήνας γιατί με ενδιαφέρει η ζωή των κατοίκων της. Με ενδιαφέρει να περνάνε καλά. Γνωρίζω την πόλη, και νομίζω πως στο πλαίσιο των προβλέψεων του Καλλικράτη έχω καλύτερες προτάσεις απ αυτές των αντιπάλων μου σε όσα δεν συμφωνούμε".
-"Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη να λατρεύει το θεό που γουστάρει αν δεν παραβιάζει τα Ευρωπαικά ανθρώπινα δικαιώματα!!! Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη να μη θρησκεύεται και να είναι άθεος αφού σέβεται τα ίδια δικαιώματα!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!".
-"...Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε μετανάστη να ζητήσει νομιμοποίηση στη χώρα μου σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, και αν το πετύχει να μείνει αν όχι να φύγει!!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!".
-"...Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη να κατέχει μικροποσότητα "ναρκωτικών", που θα ορίσει το κράτος, για προσωπική χρήση. Και το δικαίωμα κάθε δημότη που δε γουστάρει τα "ναρκωτικά", να μην έχει. Τέλος! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση