GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η αρχή για νέες επιτυχίες»

Αλλαγή στο κλίμα και την ψυχολογία του Άρη έφερε η νίκη της περασμένης αγωνιστικής, σύμφωνα με τον Αντώνη Τσιάρα, ο οποίος τόνισε ότ...


Αλλαγή στο κλίμα και την ψυχολογία του Άρη έφερε η νίκη της περασμένης αγωνιστικής, σύμφωνα με τον Αντώνη Τσιάρα, ο οποίος τόνισε ότι το αυριανό (16/2, 17:15) εντός έδρας ματς κόντρα στη Βέροια έχει πολλά κοινά σημεία με αυτό κόντρα στους «κυανέρυθρους».
Επιπλέον, επεσήμανε μέσω της Nova πως: «προσαρμόστηκα πάρα πολύ εύκολα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε
Αντώνη, θα μας μεταφέρεις το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, μετά την πρώτη νίκη επί του Πανιωνίου;
«Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό, μετά από μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στον Πανιώνιο. Η ψυχολογία όλων των παικτών είναι πολύ υψηλή, όμως αυτό το παιχνίδι πέρασε και κοιτάμε το επόμενο, εξίσου σημαντικό, με τη Βέροια. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ατενίσουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον».
Την είχατε ανάγκη αυτή τη νίκη.
«Ναι, πρώτα απ΄ όλα για βαθμολογικούς λόγους, γιατί είμαστε τελευταίοι και μετά για ψυχολογικούς λόγους, διότι αυτή η νίκη θα είναι η αρχή και γι άλλες επιτυχίες».
Το ματς που έρχεται με τη Βέροια μοιάζει με αυτό του Πανιωνίου;
«Κάθε ματς είναι ξεχωριστό, άλλα είναι δύο ματς που έχουν κοινά σημεία. Παίζουμε στην έδρα μας, πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτόν τον παράγοντα και τον κόσμο μας, να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να δείξουμε στους αντιπάλους ότι εμείς είμαστε το αφεντικό και ότι εμείς θα κερδίσουμε».
Ψυχολογία έχετε, άγχος έχετε;
«Όποιος πει ότι δεν υπάρχει άγχος, σ΄ αυτή τη θέση που βρίσκεται η ομάδα, θα πει ψέματα, αλλά είμαστε επαγγελματίες και από τη στιγμή που θα πατήσουμε το χόρτο του γηπέδου, όλα μένουν πίσω. Τα δίνουμε όλα, κερδίζουμε και συνεχίζουμε!».
Τι εικόνα έχεις για τη Βέροια;
«Από τη μέση και μπροστά είναι μια πολύ καλή ομάδα, με καλούς και γρήγορους παίκτες. Τα τελευταία αποτελέσματά της είναι αρνητικά, άρα θα έρθουν κι αυτοί με πάρα πολύ πίεση για το παιχνίδι, όμως εύχομαι να είμαστε οι νικητές της αναμέτρησης».
Εσύ πως είσαι στον Αρη; Τι συνάντησες, προσαρμόστηκες στην πόλη;
« Προσαρμόστηκα πάρα πολύ εύκολα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Αρη, σε μια μεγάλη ομάδα. Ούτε εγώ περίμενα να κυλήσουν τόσο γρήγορα τα πράγματα και να παίξω από το πρώτο παιχνίδι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου για την ομάδα και τον κόσμο».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση