GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πακιστανός μετέφερε με το ΚΤΕΛ πέντε κιλά ηρωίνης

Ένας νεαρός Πακιστανός που βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, ήταν το «βαποράκι» των μεγαλεμπόρων ναρκωτικών που προσπάθησαν να πλημμυρ...


Ένας νεαρός Πακιστανός που βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, ήταν το «βαποράκι» των μεγαλεμπόρων ναρκωτικών που προσπάθησαν να πλημμυρίσουν με ηρωίνη τα στέκια τοξικομανών στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.
Για να μη δίνει στόχο, μάλιστα, μετέφερε το εμπόρευμα του θανάτου με… υπεραστικό λεωφορείο.
Ο 27χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν πληροφορίες για τον τρόπο μεταφοράς της ηρωίνης και είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση τον σταθμό του ΚΤΕΛ Βόλου.
Μόλις τον είδαν να αποβιβάζεται από λεωφορείο και να παραλαμβάνει μία χειραποσκευή από το χώρο αποσκευών, τον συνέλαβαν.
Στο σακ βουαγιάζ βρέθηκαν δέκα δέματα τυλιγμένα με αυτοκόλλητη ταινία, τα οποία περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 4 κιλών και 834 γραμμάριων.
Στην κατοχή του Πακιστανού, που δεν διέθετε ταξιδιωτικά έγγραφα και κινούνται ήδη οι διαδικασίες για την απέλασή του, κατασχέθηκαν ένα απόκομμα εισιτηρίου και 45 ευρώ ενώ παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για μεταφορά ναρκωτικών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση