GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλα όσα δεν γνωρίζουμε για την Βίβιαν, Νάντια Κοντογεώργη!

Στο περιοδικό People και στον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Νάντια Κοντογεώργη. Η νεαρή ηθοποιός, π...


Στο περιοδικό People και στον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Νάντια Κοντογεώργη.
Η νεαρή ηθοποιός, που κέρδισε τις εντυπώσεις την φετινή σεζόν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της κωμικής σειράς «Κάτω Παρτάλι» στο Mega στο ρόλο της ξεχωριστής Βίβιαν, μίλησε βεβαίως για τον ιδιαίτερο αυτό ρόλο, τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο Σταμάτης Φασουλής στην εξέλιξη της καριέρας της, την αδυναμία της στο μιούζικαλ, αλλά και τη συνεργασία της με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τη Σμαράγδα Καρύδη.
«Διάβαζα το σενάριο και γελούσα μόνη μου, λαχταρούσε η ψυχή μου να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα» αναφέρει χαρακτηρίστηκα η ηθοποιός για το ρόλο της Βίβιαν στο «Κάτω Παρτάλι» και συμπληρώνει «Δεν ήμουν ποτέ μεγαλοαστή ή πάμπλουτη, όπως η Βίβιαν. Έχω ζήσει και καλοκαίρια στο χωριό. Από τα Καλάβρυτα είναι οι γονείς μου. Είχαμε κοτούλες και γαϊδουράκι.»
Με τον Μίνω Θεοχάρη μάλιστα, που υποδύεται τον κολλητό της φίλο στη σειρά, είναι επιστήθιοι φίλοι και στη ζωή: «Είμαστε φίλοι από τα 19. Τα έχουμε μοιραστεί όλα. Κάναμε όνειρα στη σχολή και τώρα ξυπνάω βλέποντας μήνυμα του «Ξύπνα, έχουμε γύρισμα». Είναι σαν παραμύθι.»
«Νιώθω πάντα δέος μαζί του» σχολιάζει η Νάντια για τον Σταμάτη Φασουλή και συνεχίζει «Υπάρχει πάντα, όμως, και η σχέση μπαμπά – κόρης. Είναι πολύ προστατευτικός και είναι σημαντικό να νιώθεις ασφάλεια, ότι ο άλλος ξέρει και μπορεί να σε οδηγήσει σωστά. Τα πράγματα λειτουργούν σαν καθρέφτης. Τον αγαπούσα πριν τον γνωρίσω και νομίζω ότι με αγάπησε κι αυτός.»
Αν και η φωνή της, όπως γράφει ο Άρης Καβατζίκης, είναι μεγάλο εργαλείο και έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο στο τραγούδι στους Πανελλήνιους Μαθηματικούς Καλλιτεχνικούς Αγώνες, εκείνη δεν είχε δώσει μεγάλη έμφαση σε αυτήν. Βέβαια αδυναμία της μεγάλη υπήρξε από μικρή ηλικία το μιούζικαλ. «Δεν είχα δώσει σημασία τότε. Στη σχολή αργότερα με έβαζαν να τραγουδάω, αλλά το έβλεπα ως μέρος μιας θεατρικής παράστασης. Κι αυτό συνέβαινε, γιατί μου αρέσει πολύ το μιούζικαλ. Έκανα χρόνια σολφέζ και στο Εθνικό ξεκίνησα μιούζικαλ ρεπερτόριο με τη Χαρά Κεφαλά. Πέρασα στην τεχνική του εντέχνου και μετά κλασικό τραγούδι.»
Έχει ζηλέψει ποτέ τους «πρώτους ρόλους»;
«Δεν το είχα ποτέ αυτό. Είμαι της άποψης ότι τα πράγματα έρχονται όταν πρέπει να έρθουν. Στην ώρα τους. Ποτέ δεν είχα αυτό το «πότε θα γίνει το μπαμ;». Μου έλεγαν, λόγου χάρη, να μην κάνω κλασσικό τραγούδι, γιατί θα τραγουδάω κλασικότροπα. Και ήρθε ο ρόλος στο Chicago, ο μοναδικός ίσως ρόλος στον οποίο έπρεπε να τραγουδήσω κλασικότροπα. Το ήθελα πάρα πολύ και προφανώς το προσέλκυσα. Δεν θα ήθελα άλλο ρόλο στο συγκεκριμένο μιούζικαλ, κι ας ήταν μεγαλύτερος. Πρέπει να μάθουμε, να εξελιχθούμε και μετά να «κουβαλήσουμε» τους μεγάλους ρόλους.»
Άξια αναφοράς είναι η σημαντική υποψηφιότητα που κέρδισε η νεαρή ηθοποιός για την Καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη (τιμητική θεατρική διάκριση για τις γυναίκες ηθοποιούς) για το ρόλο της δημοσιογράφου στο μιούζικαλ «Chicago».
Έχοντας επίσης συνεργαστεί προσφάτως με δύο από τα πιο λαμπερά πρόσωπα του θεάτρου και της τηλεόρασης, τη Σμαράγδα Καρύδη και την Ζέτα Μακρυπούλια, η Νάντια περιγράφει τη συνεργασία της μαζί τους: «Η Σμαράγδα είναι για μένα πρότυπο συμπεριφοράς, αλλά και αντιμετώπισης των ρόλων. Είναι τόσο λαμπερή και φωτεινή στη ζωή της και αυτό επαναλαμβάνεται στη σκηνή. Τη Ζέτα τη γνώρισα φέτος. Άνθρωπος με απαράμιλλη ομορφιά. Δούλευε ακατάπαυστα κι αυτό φάνηκε. Έχει ευκολίες με τη φωνή της, διαθέτει λάμψη, φως.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση