GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βλέπει» και τον ακριβό Γκάλο η ΑΕΚ

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να ενισχυθούν με τουλάχιστον έναν δεξιό μπακ εν όψει της επόμενης σεζόν. Πέραν του Αμί...

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να ενισχυθούν με τουλάχιστον έναν δεξιό μπακ εν όψει της επόμενης σεζόν. Πέραν του Αμίρη Κούρντι του Πανιωνίου, οι «κιτρινόμαυροι» ενδιαφέρονται εξετάζουν κι άλλες λύσεις.

Στους ανθρώπους της «Ένωσης» αρέσει ο Γκάλο, που αγωνίζεται δανεικός από την Μπράγκα στον Παναιτωλικό. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος, που φέρεται να έχει απασχολήσει και τον Παναθηναϊκό, πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την ομάδα του Αγρινίου, έχοντας 21 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα. Είναι καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και καλά «ανεβάσματα» στην πλευρά του.

Το μεγάλο εμπόδιο είναι οι απαιτήσεις της Μπράγκα. Η πορτογαλική ομάδα δεσμεύει τον Γκάλο με συμβόλαιο μέχρι το 2015 και φέρεται να αξιώνει περίπου 500.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ο Γκάλο άρχισε την καριέρα του από την Αβαΐ και από το 2008 έπαιζε στην Πορτογαλία και διαδοχικά της Ζιλ Βισέντε, Ακαδέμικα Κοΐμπρα και Μπράγκα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση