GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν μπορείς να μην αποδεχτείς τον Μπαλοτέλι»

Πεπεισμένος είναι ο Πάολο Ρόσι ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι θα ωριμάσει στο άμεσο μάλλον. Όπως δήλωσε, παρά την συμπεριφορά του ιτα...

Πεπεισμένος είναι ο Πάολο Ρόσι ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι θα ωριμάσει στο άμεσο μάλλον. Όπως δήλωσε, παρά την συμπεριφορά του ιταλού ποδοσφαιριστή, δεν μπορείς να μην τον αποδεχτείς έτσι όπως ακριβώς είναι.

«Ο Μπαλοτέλι δεν είναι εύκολος χαρακτήρας. Είναι το είδος του παίκτη για τον οποίο δεν έχεις άλλη επιλογή από το να τον αποδεχτείς όπως είναι. Μπορείς να δεχτείς απίστευτα πράγματα από παίκτες σαν και αυτόν γιατί είναι πολύ ταλαντούχοι, αλλά δεν συμπεριφέρονται πάντα με λογική», ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε:

«Μπορείς να περιμένεις μια λογική συμπεριφορά από έναν λιγότερο ταλαντούχο παίκτη, αλλά χρειαζόμαστε έναν παίκτη σαν τον Μπαλοτέλι. Χρειάζεσαι καλούς παίκτες για να κερδίσεις σημαντικά τρόπαια. Ο Μάριο τα πάει πάντα καλά με την εθνική του ομάδα».

Ο 57χρονος Ιταλός συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι σιγά-σιγά θα γίνεται όλο και πιο ώριμος. Έχει περάσει δύσκολες καταστάσεις και νομίζω ότι αυτό τον βοήθησε. Δεν είναι πλέον παιδί» και κατέληξε:

«Κατά την γνώμη μου έχει πολλά να δώσει, περιμένουμε πολλά από αυτόν. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για την εθνική του ομάδα».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση