GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η οικογένεια του Αντετοκούνμπο θα μείνει μόνιμα στο Μιλγουόκι

Έναν ακόμη λόγο, ή μάλλον… τέσσερις, για να αισθάνεται καλύτερα έχει πλέον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μετά από σειρά ενεργειών...

Έναν ακόμη λόγο, ή μάλλον… τέσσερις, για να αισθάνεται καλύτερα έχει πλέον ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μετά από σειρά ενεργειών η οικογένειά του, ο πατέρας του Τσαρλς, η μητέρα του Βερόνικα, και τα δύο μικρά του αδέρφια, ο 16χρονος Κώστας και ο 12χρονος Αλέξανδρος, εξασφάλισαν άδεια παραμονής στις ΗΠΑ και πλέον θα είναι μόνιμα δίπλα στον άσο των Μπακς στο Μιλγουόκι.

«Είμαστε όλοι και πάλι μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος. Πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τίποτα. Ούτε τι θα φάω ή τι θα φορέσω», δήλωσε για το… reunion ο 19χρονος άσος, που σύντομα θα μετακομίσει σε μεγαλύτερο σπίτι.

Η οικογένεια του Αντετοκούνμπο τον παρακολούθησε για πρώτη φορά από κοντά στη χθεσινή νίκη επί των Νικς, όπου ο Γιάννης είχε 15 πόντους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο προπονητής των Μπακς, Λάρι Ντρου, εντυπωσιάστηκε από το ύψος του 16χρονου Κώστα, που επίσης παίζει μπάσκετ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση