GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι δημοσιογράφοι του συστήματος ξανα-σώζουν τη χώρα..

Γράφει ο Απόστολος Καλαματιανός. Δεν αποτελεί έκπληξη, πως και γιατί οι μεγαλοδημοσιογράφοι που χρόνια τώρα σιτίζονται από το «σύσ...


Γράφει ο Απόστολος Καλαματιανός.

Δεν αποτελεί έκπληξη, πως και γιατί οι μεγαλοδημοσιογράφοι που χρόνια τώρα σιτίζονται από το «σύστημα», είτε κρατικό, είτε συμφερόντων εθνικών εργολάβων, στρέφονται στην πολιτική, δήθεν αγανακτισμένοι για όσα συμβαίνουν γύρω τους.

Παλαιότερα αυτοί οι ίδιοι δημοσιογράφοι, έμπαιναν στο χωνευτήρι των μεγάλων κομμάτων ως φυσική εξέλιξη της τηλεοπτικής εθνικής αναγνωρισιμότητάς τους. Προσφέροντας συνήθως το απόλυτο τίποτα στην διεφθαρμένη πολιτική ζωή του τόπου, αντιθέτως επιβραβεύοντας την μέχρι στιγμής εξαρτημένη διαδρομή τους με την μεταπήδησή τους στον κοινοβουλευτικό στίβο όπου ψήφιζαν και ψηφίζουν νομοσχέδια για την εξυπηρέτηση των γνωστών συμφερόντων.

Είναι το δημοσιογραφικό λόμπυ (με τις τσίμπλες στα μάτια) που δεκαετίες τώρα πήγαινε στα γκαλά του Άκη του Μιχάλη και των άλλων καλών παιδιών, που έπαιρνε χορηγίες και μαύρα από τις ΜΚΟ, τα υπουργεία και τα κόμματα.. και που σήμερα .. ως δια μαγείας ανακαλύπτει την κρίση (των άλλων) και για να βρει σωτηρία.. κοιτάζεται μόνο στον καθρέπτη..

Σήμερα όμως το κλίμα άλλαξε και το «σύστημα» βλέπει πως η αγανάκτηση του κόσμου, είτε πηγαίνει στην «εγκληματική» οργάνωση που λέγεται Χρυσή Αυγή και αύριο Εθνική Αυγή, είτε μεταφράζεται σε αποσύνθεση των πρώην μεγάλων κομμάτων με συνέπεια την μη εύκολη χάραξη της εθνοκτόνας πολιτικής.

Έτσι ξάφνου εμφανίζονται νέα πουλέν, πάντα από τον ίδιο φθαρμένο χώρο, και την ώρα που καταγγέλλουν το σύστημα στην ιδρυτική τους διακήρυξη, την ίδια ώρα ταΐζουν τα ιστολόγιά τους με επιχορήγηση για παράδειγμα ... να .. να πούμε του ΟΠΑΠ !!

Αγαπητέ «Ποταμίτη» με αυτό το προφίλ, μάλλον ξερακιανό ρυάκι θα καταλήξεις και όχι καταρράκτης που κάποιοι φελλοί περί της αυλής σου σε ορμήνευσαν..

news4all.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση