GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπόρις Τζόνσον: «Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υποστηρίζει τη χιτλερική ατζέντα»

Επίθεση με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά του Τζορτζ Κλούνεϊ εξαπέλυσε ο δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον, με αφορμή τις δηλώ...


Επίθεση με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά του Τζορτζ Κλούνεϊ εξαπέλυσε ο δήμαρχος του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον, με αφορμή τις δηλώσεις του...
αμερικανού ηθοποιού υπέρ της επιστροφής των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα.

Μάλιστα, τον κατηγόρησε ότι «υποστηρίζει τη χιτλερική ατζέντα», ενώ έκανε ένα λογοπαίγνιο με το όνομά του, χαρακτηρίζοντάς τον ούτε λίγο ούτε πολύ παλαβό: «that Clooney» («αυτός ο Κλούνι»), είπε ο Τζόνσον, παραπέμποντας ευθέως στη φράση «that looney» («αυτός ο παλαβός»).

«Κάποιος πρέπει επειγόντως να αποκαταστήσει τα μάρμαρα του Τζορτζ Κλούνεϊ» είπε ο Μπόρις Τζόνσον, ειρωνευόμενος τον αμερικανό ηθοποιό.

«Αυτό που κάνει είναι να συνδέει μία ταινία για τα έργα τέχνης που λεηλατήθηκαν από τους Ναζί, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι ο ίδιος ο Γκέρινγκ (σ.σ. ηγετικό στέλεχος των Ναζί) είχε σχέδια να λεηλατήσει το Βρετανικό Μουσείο», συνέχισε ο Τζόνσον.

«Και πού θα έστελναν οι Ναζί τα Ελγίνεια Μάρμαρα; Στην Αθήνα! Αυτός ο Κλούνι δεν κάνει τίποτε άλλο παρά να υποστηρίζει τη χιτλερική ατζέντα για τους πολιτιστικούς θησαυρούς του Λονδίνου. Θα έπρεπε να αφήσει το σενάριο του Χόλιγουντ και να επικεντρωθεί στην ιστορία» πρόσθεσε ο δήμαρχος της βρετανικής πρωτεύουσας.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι την Παρασκευή θα βρίσκεται σε εξέλιξη στον ιστότοπο της βρετανικής εφημερίδας Guardian δημοσκόπηση με το ερώτημα «Εχει δίκιο ο Τζορτζ Κλούνεϊ; Πρέπει η Βρετανία να επιστρέψει τα γλυπτά του Παρθενώνα;».

tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση