GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναδασώσεις σε Ηλιούπολη, Γλυφάδα και Καισαριανή

Αναδάσωση στην Ηλιούπολη Ενισχύουμε το πράσινο στο βουνό μας... Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμο...


Αναδάσωση στην Ηλιούπολη Ενισχύουμε το πράσινο στο βουνό μας...
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου (ΣΠΑΥ) Κωστής Παπαδόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης, σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην ημέρα Αναδάσωσης στο Δήμο Ηλιούπολης, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014, στις 10:00 το πρωί.

· Σημείο συνάντησης: Τέρμα της οδού Ολυμπιονικών

· Ώρα συνάντησης: 10:00 π.μ.

· Πρόσβαση με δημοτική συγκοινωνία: Μετάβαση στις 09.45 από το δημαρχείο Ηλιούπολης στον χώρο της αναδάσωσης

· Πρόσβαση με δημόσια συγκοινωνία: Το λεωφορείο 237, που ξεκινά από το σταθμό του Μετρό Δάφνης τερματίζει στο χώρο της αναδάσωσης.

Αναδάσωση στην Γλυφάδα
Ελάτε να πρασινίσουμε τον Υμηττό !

Ο Δήμος Γλυφάδας και ο Σύνδεσμος Προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) διοργανώνουν δύο εκδηλώσεις εθελοντικής δενδροφύτευσης 3.000 νέων δέντρων στον Υμηττό.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, 10.00 π.μ. – στο τέρμα της οδού Ζαϊμη

· Πρόσβαση από: Γούναρη – Ανθέων – Μετσόβου - δεξιά οδός Ζαϊμη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, 10.00 π.μ. – στην οδό Πριγκιποννήσων

· Πρόσβαση από: Κ. Αθανάτου – Αγ. Νεκταρίου Πυροφυλάκειο – Πριγκιποννήσων

Αναδάσωση στην Καισαριανή
Χίλια νέα δένδρα στο Αλεποβούνι!

Ο Δήμος Καισαριανής, ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον, συνεχίζει το πρόγραμμα αναδάσωσης την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 στον Υμηττό. Η περιοχή που θα αναδασωθεί έχει καταστραφεί από πυρκαγιές τα τελευταία χρόνια.

Με την υποστήριξη του Συνδέσμου για την Προστασία και την Ανάπτυξη του Υμηττού (ΣΠΑΥ) διοργανώνει τη μεγαλύτερη αναδάσωση στο λόφο Αλεποβούνι γνωστό και ως “Αράπη” και αναμένεται να φυτευτούν 1000 μικρά δέντρα βελανιδιάς, πεύκου, σπαρτών, δάφνης κ.ά.

Για την υλοποίηση του προγράμματος έχουν γίνει όλες οι προαπαιτούμενες ενέργειες όπως: η διάνοιξη των λάκκων με ειδικό μηχάνημα, η τοποθέτηση των λάστιχων καθώς και η τοποθέτηση των δεξαμενών για το πότισμα των νέων δέντρων.

Στη δράση αυτή καλούνται να λάβουν μέρος εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικοί φορείς, σχολεία και κάτοικοι.

Σημείο συνάντησης: η είσοδος στη συμβολή των οδών Δερβενακίων & Σεβαστοπούλου στην Καισαριανή στις 11 το πρωί (όπισθεν του νέου βρεφονηπιακού σταθμού του Δήμου).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση