GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λευκωσία: Διαδήλωση κατά της λιτότητας

Με την υπόσχεση ότι θα ανταμώσουν ξανά για την επόμενή τους κινητοποίηση, περίπου 1000 πολίτες συγκεντρώθηκαν σήμερα στη Λευκωσία, έ...

Με την υπόσχεση ότι θα ανταμώσουν ξανά για την επόμενή τους κινητοποίηση, περίπου 1000 πολίτες συγκεντρώθηκαν σήμερα στη Λευκωσία, έξω από το υπουργείο Οικονομικών, με το κεντρικό σύνθημα «Η Κοινωνία Αντιδρά, Αντιστέκεται και Διεκδικεί», διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική λιτότητας που εφαρμόζει η κυβέρνηση και καταγγέλλοντας την Τρόικα.
Σε ψήφισμα που ενέκριναν οι συγκεντρωθέντες αναφέρεται πως η Τρόικα επιβάλλει πολιτικές λιτότητας «εκβιαστικά και αγνοώντας τις καταστροφικές, οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις στους εργαζομένους και στις κοινωνίες».
Οι διαδηλωτές, σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα και περικύκλωσαν ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο, που περικλείει το υπουργείο Οικονομικών και την Κεντρική Συνεργατική Τράπεζα, το υπουργείο Εργασίας και το κτήριο της αντιπροσωπείας της Ε.Ε.
Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Γερμανικό περιοδικό δίνει στον Σύριζα 32% περίπου. Οι Financial Times δίνουν στη Χρυσή Αυγή από 15 έως 20%. Πολύ μεγαλύτερο θα είναι το ποσοστό των Ανεξάρτητων Ελλήνων από αυτά που δίνουν οι αναξιόπιστες δημοσκοπήσεις. Ο Ελληνικός λαός ξέρει ότι κάθε ψήφος που θα πάρει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ, η ΕΛΙΑ των 58, και υβριδικά κόμματα των παραπάνω και ψευτοανεξάρτητοι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες που ανήκουν στα κόμματα αυτά ή έχουν ψευτοδιαγραφεί από αυτά, τότε ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ "ΧΕΡΙ" ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ !!! Θυμηθείτε πως ξεγέλασε ο ΓΑΠ και η ΝΔ το λαό στις προηγούμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και μετά μας τάραξαν σε χαράτσια, περικοπές και φόρους στα εισοδήματα και ακίνητα, ενώ όσοι λεηλάτησαν τα 300 δισ. ευρώ χρέους έμειναν στο απυρόβλητο.Το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και τώρα. Κάθε ψήφος στον πχ Καμίνη, Μπουτάρη, Ιωαννίδη, Τζιτζικώστα, Μπακογιάννη κλπ, κάθε ψήφος στη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΕΛΙΑ των 58, ΔΗΜΑΡ ή όποιο άλλο δορυφορικό κόμμα των παραπάνω με ψευτοδιαφωνούντες, θα σημάνει φόρους, φόρους, φόρους και οριστική δήμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων.

    ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ, ΟΧΙ ΛΕΥΚΟ, ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ, όχι ψήφο σε μικρά ή ανύπαρκτα κόμματα, όχι ψήφο σε υβριδικά κόμματα ή σε ψευτοανεξάρτητους υποψηφίους. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΠΑΣΟΚ, 58 ΕΛΙΕΣ, ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΛΑΟΣ και στους υποψηφίους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση