GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικροτεί ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

Σύμμαχοι φαίνεται πως έγιναν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, αφού τη χθεσινή ανακοίνωση του «Δικεφάλου του Βορρά» για εξυγίανση και διαφάνεια...


Σύμμαχοι φαίνεται πως έγιναν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, αφού τη χθεσινή ανακοίνωση του «Δικεφάλου του Βορρά» για εξυγίανση και διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο ακολούθησε αυτή των «πράσινων», με την οποία επικροτούν την πρωτοβουλία.
Σε αυτή γίνεται υπάρχουν και αιχμές για «…ανέλεγκτη δράση προσώπων και συμφερόντων» και για παθογένειες «… που μαστίζουν το δημοφιλέστερο πρωτάθλημα στην Ελλάδα», ενώ τονίζεται η ανάγκη συνεργασιών «…που θα στοχεύουν στη διαμόρφωση συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού».
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τις ουσιαστικές προτάσεις της για την εξυγίανση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει επανειλημμένα τοποθετηθεί με εκτενείς εισηγήσεις για ουσιαστικές αλλαγές, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα για τη θεσμική αναδιαμόρφωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου σε συνδυασμό και με την επαναδιαμόρφωση των σχέσεων Πολιτείας ΕΠΟ, με σκοπό τον περιορισμό της ανέλεγκτης δράσης προσώπων και συμφερόντων και την καλώς εννοούμενη εφαρμογή του αυτοδιοίκητου στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει σαφή και διατυπωμένη βούληση να συμβάλει στη λήψη πρωτοβουλιών και να συμμετέχει σε διαδικασίες για την αναβάθμιση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου που στόχο θα έχουν την κατάργηση των παθογενειών που μαστίζουν το δημοφιλέστερο πρωτάθλημα στην Ελλάδα.
Η αναβάθμιση της αξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έλθει μόνο μέσα από διευρυμένες συνεργασίες και δράσεις που θα στοχεύουν στη διαμόρφωση συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση