GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμη η λίστα με βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής τα οποία θα πωλούνται στα σούπερ μάρκετ

Την ερχόμενη εβδομάδα ο ΕΟΦ θα εκδώσει τη λίστα με τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής τα οποία θα πωλούνται στα σούπερ μάρκ...


Την ερχόμενη εβδομάδα ο ΕΟΦ θα εκδώσει τη λίστα με τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής τα οποία θα πωλούνται στα σούπερ μάρκετ, ενημέρωσε από την Βουλή ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, εξειδικεύοντας πως εκτελείται έτσι υπουργική απόφαση του περασμένου Νοεμβρίου που επέτρεψε την ελεύθερη διάθεση τέτοιων προϊόντων στα ράφια των σούπερ-μάρκετ.
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, αντιπρόεδρου της Βουλής, Γ. Καλαντζή, σχετικώς με τη διεύρυνση των σημείων πώλησης των μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως από κοινού με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη αποφασίστηκε να τεθεί το ζήτημα στην επικείμενη διαπραγμάτευση με την τρόικα.
Πηγή: www.newsbeast.gr

4 σχόλια

  1. Καλά η λίστα με τις βιταμίνες αλλά αυτή τη σκατόφατσα τι μας τη μοστράρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η σκατοφατσα κατάφερε ότι εδώ και χρόνια. Άλλοι δεν καταφέραμε να κάνουν. Την μείωση των φαρμάκων ώστε ο κόσμος να έχει καλύτερη πρόσβαση στα φάρμακα. Δεν με ενδιαφέρει λοιπόν αν είναι σκατοφατσα όπως λες αλλά να κάνει πράγματα για τον απλό κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σάπιο μουνί που τον ξεπέταγε τον αληταρά. (Και το βρακί της Τζένης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχει ωραία πράσινα αμυγδαλωτά μάτια όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση