GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καβάλα: Συνελήφθησαν νεαροί που έκλεψαν ηλικιωμένη

Χτύπησε την πόρτα μιας ηλικιωμένης με το πρόσχημα ότι ήθελε να ρωτήσει μια διεύθυνση, αλλά την απασχόλησε όσο χρειαζόταν για να ξαφρ...


Χτύπησε την πόρτα μιας ηλικιωμένης με το πρόσχημα ότι ήθελε να ρωτήσει μια διεύθυνση, αλλά την απασχόλησε όσο χρειαζόταν για να ξαφρίσει τα χρυσαφικά της ένας νεαρός κακοποιός που διέφυγε με τη βοήθεια του σεσημασμένου συνεργού του. Η κλοπή εξιχνιάστηκε, όχι όμως στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Οι δύο δράστες έφτασαν στο σπίτι της 84χρονης γυναίκας στην κοινότητα Αυλή της Καβάλας με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο. Ο 26χρονος συνεπιβάτης κατέβηκε, ενώ ο 29χρονος οδηγός έμεινε στο τιμόνι περιμένοντάς τον. Όση ώρα η ανυποψίαστη ηλικιωμένη του έδειχνε ποιο δρόμο να ακολουθήσει, ο νεαρός κακοποιός άρπαξε μία χρυσή αλυσίδα και δύο χρυσούς σταυρούς και μπήκε τρέχοντας στο αυτοκίνητο που εξαφανίστηκε με μεγάλη ταχύτητα!
Η γριούλα κατήγγειλε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Ελευθερούπολης, άνδρες του οποίου κατάφεραν μετά από οκτώ ημέρες να ανακαλύψουν τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών. Μάλιστα, ο 29χρονος τους είχε απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας και ερευνάται αν έχουν πέσει και άλλοι θύματά τους.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση