GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αύριο τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Περιμένοντας το ΟΑΚΑ να είναι γεμάτο και στο ντέρμπι της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι τα εισι...

Περιμένοντας το ΟΑΚΑ να είναι γεμάτο και στο ντέρμπι της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για το ματς με τους «ερυθρόλευκους», θα κυκλοφορήσουν αύριο Τετάρτη (12/02).
Ο αγώνας θα γίνει στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Top 16 της διοργάνωσης και οι «πράσινοι» θέλουν μια «καυτή» ατμόσφαιρα, αλλά σε κόσμια πλαίσια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού θα βρίσκονται από την Τετάρτη (12/2) τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του Top16 της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό (20/2, 9.45μ.μ.), τα οποία μπορούν να προμηθεύονται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης”.
Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων από την Τετάρτη (12/2) ως την Παρασκευή (14/2) θα είναι 10π.μ. με 6.00μ.μ., το Σάββατο (15/2) θα είναι 11.00π.μ. με 5.00μ.μ. και την Κυριακή (16/2) θα είναι 11π.μ. με 3.00μ.μ.».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση