GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτογραφία: Ο Φιλιππίδης, το διαβατήριο και η απέλαση…

«Επέστρεψα οικειοθελώς» υποστηρίζει ο Αγγελος Φιλιππίδης, την ώρα που δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι η επιστροφή του πρώην διοικητή ...


«Επέστρεψα οικειοθελώς» υποστηρίζει ο Αγγελος Φιλιππίδης, την ώρα που δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι η επιστροφή του πρώην διοικητή του ΤΤ είναι συνέπεια απόφασης απέλασης από την Τουρκία και όχι οικειοθελούς επιστροφής.
Την ίδια ώρα, οι συνήγοροι του κ. Φιλιππίδη έδωσαν στη δημοσιότητα μία φωτογραφία του πελάτη τους η οποία έρχεται ως «απάντηση» στα σενάρια περί απέλασης του από τις τουρκικές αρχές. Ο κατηγορούμενος φαίνεται να κρατά ένα διαβατήριο στα χέρια. Αν είναι δικό του, κάτι το οποίο δε γνωρίζουμε, αυτό αυτόματα σημαίνει πως ο κ. Φιλιππίδης δεν απελάθηκε αλλά, όπως ο ίδιος λέει, επέστρεψε στην Ελλάδα οικειοθελώς.
Εν τω μεταξύ, ο Άγγελος Φιλιππίδης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ενώ μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ όπου και θα κρατηθεί.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση