GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σε ευχαριστώ για όλα»

Το δικό του μήνυμα για τον θάνατο του Λουίς Αραγονές θέλησε να στείλει ο Ίκερ Κασίγιας, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebo...


Το δικό του μήνυμα για τον θάνατο του Λουίς Αραγονές θέλησε να στείλει ο Ίκερ Κασίγιας, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Facebook.
Ο Λουίς Αραγονές είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός που κατάφερε να φέρει την Ισπανία στην κορυφή της Ευρώπης το 2008 με την κατάκτηση του Euro εκείνο το καλοκαίρι.
Ήταν ο «αρχιτέκτονας» για να πιστέψουν οι Ισπανοί στις δυνατότητές τους και να φτάσουν στην κορυφή του κόσμου δύο χρόνια αργότερα, να κάνουν το δύο στα δύο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τώρα να διεκδικούν με αξιώσεις το Μουντιάλ στη Βραζιλία.
Όλα αυτά δεν τα έχει ξεχάσει ο αρχηγός των «φούριας ρόχας», ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα για τον ξαφνικό θάνατο του Ισπανού προπονητή.
«Αναπαύσου εν ειρήνη Λουίς, ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στην καριέρα μου. Σε ευχαριστώ για όλα κόουτς», έγραψε ο διεθνής τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση