GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι… απαντήσεις της Τότεναμ

Παράδειγμα προς μίμηση είναι για τον Τιμ Σέργουντ η θέληση της Τότεναμ να κάνει την ανατροπή στην αναμέτρηση με τη Ντνιέπρ, ακόμα κα...


Παράδειγμα προς μίμηση είναι για τον Τιμ Σέργουντ η θέληση της Τότεναμ να κάνει την ανατροπή στην αναμέτρηση με τη Ντνιέπρ, ακόμα και όταν βρέθηκε δύο γκολ πίσω στο επιμέρους σκορ.
Η συγκεκριμένη εμφάνιση σύμφωνα με τον κόουτς των «σπιρουνιών» αποτελεί… ορόσημο ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Πρέμιερ Λιγκ και τη μάχη που δίνει για την τετράδα.
«Δεν είδα κάποια από τις αποφάσεις του διαιτητή να απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Πιστεύω πως το διαιτητής τα πήγε καλά. Η Ντνιέπρ πιστεύω πως έπαιξε καλά και έχει μία καλή ομάδα. Ίσως να καταφέρουν να κερδίσουν το πρωτάθλημα της χώρας τους», ανέφερε.
«Το μόνο που μπορείς είναι να μάθεις από τις εμπειρίες. Αυτό θα είναι ένα καλό παράδειγμα. Πολλοί από εσάς πιστεύατε ότι ήμασταν νεκροί και θαμμένοι, αλλά τα παιδιά έδειξαν πίστη. Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη και χρειαζόταν να σκοράρουμε συνέχεια. Είναι μια καλή βάση, κάτι που μπορούμε να επαναλάβουμε στο μέλλον», σημείωσε.
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση