GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπουτάρης: Ξεκίνησε τον προεκλογικό αγώνα μέσα από το δημαρχείο

Την εκκίνηση του προεκλογικού αγώνα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου έδωσε μέσα από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου...


Την εκκίνηση του προεκλογικού αγώνα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου έδωσε μέσα από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης ο Γιάννης Μπουτάρης εκφράζοντας, για μια ακόμη φορά, την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος της πόλης.
Ο κ. Μπουτάρης απηύθυνε κάλεσμα «διαλόγου και συμπόρευσης» προς όλους ώστε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το έργο που ανέλαβε η παράταξή του το 2011.
Ζήτησε, χαρακτηριστικά, να δουν όλοι το καλό της Θεσσαλονίκης, να μην επιτρέψουν επιστροφή στο «γκρίζο παρελθόν» και ευχήθηκε καλές εκλογές.
Την ευκαιρία άδραξαν οι επικεφαλής των άλλων παραταξέων, οι οποίοι με τη σειρά τους, έθεσαν ευαυτούς στην αφετηρία του προεκλογικού αγώνα.
Ο Κωνσταντίνος Καζαντζίδης, δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, είπε: «Η παράταξή μας είναι σε διαβουλεύσεις και σε λίγες μέρες θα έχουμε ολοκληρώσει. Όταν λέμε κάλεσμα να το εννοούμε. Οι πολίτες είναι αυτοί που μας κρίνουν και θα τα πούμε στις 18 Μαΐου».
Ο Γιάννης Δελλής, που έχει δηλώσει υποψήφιος δήμαρχος, ανέφερε: «Η Λαϊκή Συσπείρωση ανακοίνωσε τους υποψήφιους. Είμαστε έτοιμοι. Πρόσωπα ανεξάρτητα από την πολιτική που εφαρμόζεται δεν υπάρχουν».
Καυστικό ήταν το σχόλιο του Στέλιου Παπαθεμελή στο άκουσμα της πρόθεσης του Γιάννη Μπουτάρη να τεθεί εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του δημάρχου: «Όλοι δουλεύουν για εσάς. Και εκ δεξιών και εκ αριστερών. Εξαιρώ το Κομμουνιστικό Κόμμα που δεν συμμετέχει σε αυτές τις διεργασίες».
Ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, με αφορμή το κάλεσμα Μπουτάρη, ζήτησε από τον δήμαρχο να απαντήσει «ποια είναι η θέση του στα κρίσιμα ζητήματα της πόλης».
Ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Στεργίου είπε, τέλος, πως στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, «ο δήμαρχος θα γίνει σάκος του μποξ από όσους θέλουν να φαίνονται στην τηλεόραση», ενώ ο επίσης υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Μάτης υποστήριξε: «Δεν μπορεί να υπάρχει διάλογος και συμπόρευση. Είναι μια διοίκηση που έχει αποτύχει».
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση