GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα δεδομένα για την επίθεση στο Μπουργκάς

Το γραφείο της Γενικής Εισαγγελίας της Βουλγαρίας "βλέπει" και τρίτο άτομο να εμπλέκεται στη βομβιστική επίθεση σε λεωφορε...


Το γραφείο της Γενικής Εισαγγελίας της Βουλγαρίας "βλέπει" και τρίτο άτομο να εμπλέκεται στη βομβιστική επίθεση σε λεωφορείο στο βουλγαρικό θέρετρο του Μπουργκάς το 2012.
Γι” αυτόν τον λόγο, όπως εξήγησε ο γενικός εισαγγελέας Σοτίρ Τσατσάροφ, το κατηγορητήριο θα καθυστερήσει, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται εάν ο τρίτος ύποπτος είναι ξένος υπήκοος.
"Αυτό δεν σημαίνει ότι το κατηγορητήριο θα καθυστερήσει επ” αόριστον, αλλά θα χρειαστούμε λίγο ακόμη χρόνο" σημείωσε ο κ. Τσατσάροφ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας "Novinite".
"Θα έχουμε πολύ περισσότερα στοιχεία. Έως τώρα, γνωρίζαμε για δύο βομβιστές, τώρα είναι τρεις" πρόσθεσε.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο γενικός εισαγγελέας της Βουλγαρίας δήλωσε ότι οι έρευνες βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωσή τους και ότι το κατηγορητήριο θα είναι έτοιμο έως τον Μάρτιο.
Η βομβιστική επίθεση της 18ης Ιουλίου 2012, σε πάρκινγκ του αεροδρομίου Σαράφοβο, στο Μπουργκάς, είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθούν στον θάνατο επτά άνθρωποι, μεταξύ αυτών πέντε Ισραηλινοί τουρίστες, αλλά και να τραυματιστούν άλλοι 35.
Τον περασμένο Ιούλιο, το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας είχε ανακοινώσει τα ονόματα των δύο υπόπτων που σχετίζονται με την επίθεση. Πρόκειται για έναν Αυστραλό και για έναν Καναδό υπήκοο.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα πορίσματα της έρευνας, την ευθύνη για την επίθεση φαίνεται να έχει η οργάνωση Χεζμπολάχ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση