GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίκαλα: Περιπετειώδης καταδίωξη υπόπτων για διαρρήξεις

Πρόσωπο με πρόσωπο με δυο μοτοσικλετιστές που περιφέρονταν σε συνοικίες των Τρικάλων όπου είχαν γίνει καταγγελίες για διαρρήξεις βρέ...


Πρόσωπο με πρόσωπο με δυο μοτοσικλετιστές που περιφέρονταν σε συνοικίες των Τρικάλων όπου είχαν γίνει καταγγελίες για διαρρήξεις βρέθηκαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αλλά κατά τη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε οι ύποπτοι κατάφεραν να διαφύγουν με επικίνδυνους ελιγμούς και μεγάλη ταχύτητα.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τις δυο ύποπτες μηχανές στην περιοχή της Αγίας Μονής και τις καταδίωξαν όταν οι οδηγοί τους αρνήθηκαν να συμμορφωθούν σε σήμα που τους έκαναν για έλεγχο. Αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα, η μια μοτοσικλέτα κατάφερε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ οι αστυνομικοί ακολούθησαν τη δεύτερη που ήταν τύπου κρος.
Όμως, στο ύψος του νέου κόμβου Κηπακίου ο άγνωστος που επέβαινε πέταξε κυριολεκτικά στο δρόμο τη μηχανή και άρχισε να τρέχει παράλληλα με τις σιδηροδρομικές γραμμές! Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον ακολουθήσουν πεζή, καθώς το έδαφος δεν διευκόλυνε τις μηχανές τους, αλλά τον έχασαν μέσα στο σκοτάδι. Η μοτοσικλέτα εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη αν είναι κλεμμένη.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση