GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι μπάρες πρωτεΐνης στο… μικροσκόπιο!

Η πρωτεΐνη είναι ένα χρησιμότατο θρεπτικό συστατικό, όταν καταναλώνεται τις σωστές ώρες και στις σωστές ποσότητες... Ωστόσο, η ποι...


Η πρωτεΐνη είναι ένα χρησιμότατο θρεπτικό συστατικό, όταν καταναλώνεται τις σωστές ώρες και στις σωστές ποσότητες...

Ωστόσο, η ποιότητα και η ποσότητα πρωτεϊνών που περιέχουν οι συσκευασμένες τροφές μπορεί να βάλει σε σκέψεις και τους πιο υποψιασμένους καταναλωτές.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα συστατικά και τη θρεπτική αξία μιας μπάρας πρωτεΐνης.

Περιεκτικότητα πρωτεϊνών

Αντίθετα με κάθε άλλο σνακ, οι μπάρες περιέχουν μεγάλη συγκέντρωση πρωτεϊνών σε λίγα μόλις γραμμάρια. Οι πρωτεΐνες βοηθούν στη δόμηση των ιστών, ενώ μας χορταίνουν για περισσότερη ώρα. Έτσι, κρατούν μακριά την πείνα και τις λιγούρες.

Είδος πρωτεϊνών

Ο ορός γάλακτος είναι η υγρή μορφή γάλακτος που παράγεται (και συνήθως απορρίπτεται) κατά τη διαδικασία παραγωγής του τυριού. Ο ορός είναι βασική πηγή των πρόσθετων πρωτεϊνών. Ωστόσο, η μεγάλη ζήτηση έχει αυξήσει την τιμή του προϊόντος κι έτσι οι παραγωγοί το αντικαθιστούν με τη σόγια ή τα παράγωγα σόγιας.

Ζάχαρη

Ο επεξεργασμένος ορός γάλακτος και οι πρωτεΐνες της σόγιας δεν έχουν ωραία γεύση. Έτσι, οι μπάρες πρωτεΐνης περιέχουν αρκετή ποσότητα γλυκαντικών ουσιών. Μερικές από αυτές μπορεί να προκαλέσουν δυσπεψία ή καούρες.

Θερμίδες

Μια μπάρα πρωτεΐνης μπορεί να περιέχει τις ίδιες θερμίδες με ένα ολόκληρο σάντουιτς με γαλοπούλα. Έτσι, αν προτιμούμε αυτό το σνακ πρέπει να περιορίζουμε τα γεύματα και της θερμίδες της ημέρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση