GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξομολόγηση γνωστής παρουσιάστριας: «Διέδωσε ψεύτικες φήμες οτι χωρίζω!»

Η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια δεν έκρυψε την απογοήτευση της για τη φήμη που διαδόθηκε και έγινε πρώτο θέμα παντού, ότι χωρίζει με το ...


Η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια δεν έκρυψε την απογοήτευση της για τη φήμη που διαδόθηκε και έγινε πρώτο θέμα παντού, ότι χωρίζει με το συζυγό της, που είναι δημοφιλής ηθοποιός.
Για το αν χωρίζει τελικά ή όχι με τον σύζυγό της απάντησε η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια, η οποία δεν έκρυψε την απογοήτευση της για τη φήμη που διαδόθηκε, χωρίς όπως λέει να ευσταθεί.




Μάλιστα, η Αμέλια Αναστασάκη ομολόγησε και την υποψία της, πως όλο αυτό μπορεί να το δημιούργησε κάποια πρώην φίλη της:
«Αυτή η φήμη ειλικρινά με υπερνικά. Δεν μπορώ να καταλάβω πως υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που είμαστε όλη μέρα μαζί. Κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό μου ότι μπορεί να το ξεκίνησε μια πρώην φίλη μου με σκοπό να μας βλάψει, ή ότι μπορεί να το έβγαλαν μόνοι τους, επειδή είδαν κάπου μόνο του τον Κώστα.

Δεν με εκνεύρισε η φήμη αυτή καθαυτή, καθώς μπορώ να κατανοήσω ως δημοσιογράφος ότι μπορεί να γραφτεί μια ανακρίβεια.Σέβομαι ότι ο άλλος θέλει να βγάλει μεροκάματο. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανένας συνάδελφος δεν επικοινώνησε μαζί μου για να τσεκάρει αν η πληροφορία ευσταθεί.
Αυτό που με στεναχώρησε περισσότερο, είναι ότι επηρεάστηκαν οι συγγενείς μας, που άρχισαν ξαφνικά να με παίρνουν τηλέφωνο και να με ρωτούν αν είμαστε καλά με τον Κώστα. Αν όντως είχαμε χωρίσει, δεν θα υπήρχε λόγος να το κρύβουμε» λέει η 29χρονη παρουσιάστρια, που με τον 43χρονο ηθοποιό έχει αποκτήσει μια κορούλα 17 μηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση