GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Ημαθία και Εύβοια

Ύποπτοι για διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών ήταν δυο νεαροί Έλληνες που είχαν τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς της...


Ύποπτοι για διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών ήταν δυο νεαροί Έλληνες που είχαν τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αλεξάνδρειας και τελικά συνελήφθησαν στο Πλατύ Ημαθίας μετά τον έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκαν.
Πάνω τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 1,1 γραμμαρίων και οι δυο φίλοι ηλικίας 31 και 33 χρόνων παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας. Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν διαθέτουν και άλλες ποσότητες ναρκωτικών και πού τις έχουν κρύψει.
Σύλληψη στη Χαλκίδα
Μόλις είδε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να τον πλησιάζουν, πέταξε κάτι στο έδαφος ένας 47χρονος Έλληνας στη Χαλκίδα. Όμως, η κίνησή του έγινε αντιληπτή και οι αστυνομικοί βρήκαν την συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 0,7 του γραμμαρίου. Ο 47χρονος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση