GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν αφήνω την κατάθλιψη να με βουλιάξει»

Για την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Έλληνες λόγω των προβλημάτων που έχει φέρει ηκρίση, μιλά η Σμαράγδα Καρύδ...


Για την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Έλληνες λόγω των προβλημάτων που έχει φέρει ηκρίση, μιλά η Σμαράγδα Καρύδη.
Η ηθοποιός δηλώνει ότι δεν έχει απωθημένα και απαντά στο τι θα ήθελε να έχει κάνει μέχρι τώρα και δεν το έχει καταφέρει. «Το πιο σημαντικό είναι να έχω ψυχική ηρεμία, να αισθάνομαι ικανοποιημένη από αυτά που κάνω και να έχω όρεξη να κάνω σχέδια. Νομίζω, πια, ότι ο σημερινός άνθρωπος, από ένα σημείο και μετά, παλεύει με την κατάθλιψη. Να μην τον βουλιάξει η καθημερινότητα», δήλωσε στη Real.
«Ναι, αλλά επειδή είμαι από τη φύση μου αισιόδοξη, το αντιμετωπίζω με υγεία όλο αυτό και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Δεν το αφήνω να με βουλιάξει. Ευτυχώς, έχω ανθρώπους που με αγαπάνε – και εγώ υπολογίζω πολύ στους ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπάνε. Μέσα από εκεί βρίσκω τη λύση», σημείωσε.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση