GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρόδος: Κατήγγειλε ότι δεν τον πλήρωναν και τον λήστεψαν!

Απροσδόκητη εξέλιξη είχαν οι οικονομικές διαφορές ενός 50χρονου με το 40χρονο ιδιοκτήτη επιχείρησης με χωματουργικές εργασίες στη Ρό...


Απροσδόκητη εξέλιξη είχαν οι οικονομικές διαφορές ενός 50χρονου με το 40χρονο ιδιοκτήτη επιχείρησης με χωματουργικές εργασίες στη Ρόδο. Σύμφωνα με μήνυση που υπέβαλε ο πρώτος, ο εργοδότης του τον επισκέφθηκε στο σπίτι του στον Αρχάγγελο μαζί με έναν 30χρονο συνάδελφό του και, αφού τον χτύπησαν, τον λήστεψαν!
Όλα ξεκίνησαν από την καταγγελία που έκανε ο 50χρονος στην επιθεώρηση εργασίας, επειδή είχε να λαμβάνει αμοιβή ύψους 3.800 ευρώ για την εργασία που είχε προσφέρει αλλά ο επιχειρηματίας δεν του τα έδινε. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στη μήνυση, ο εργοδότης μαζί με τον 30χρονο εισέβαλαν στο σπίτι του, τον χτύπησαν και του πήραν ένα φάκελο που περιείχε έγγραφα και ένσημα του ΙΚΑ.
Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και προσήχθησαν στον αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο οποίος τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και διατάραξη οικιακής ειρήνης. Ωστόσο, εκείνοι ισχυρίζονται ότι επισκέφθηκαν τον 50χρονο για να τα βρουν, αλλά εκείνος τους εξύβρισε και έφυγαν χωρίς να πάρουν κάτι από το σπίτι του.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση