GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Αγουέρο

Ετοιμοπόλεμος φαίνεται να είναι ο Σέρχιο Αγουέρο! Ο Αργεντινός στράικερ συμμετείχε μετά από τέσσερις εβδομάδες στο κανονικό...

Ετοιμοπόλεμος φαίνεται να είναι ο Σέρχιο Αγουέρο! Ο Αργεντινός στράικερ συμμετείχε μετά από τέσσερις εβδομάδες στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της Μάντσεστερ Σίτι και με τέσσερις μέρες να απομένουν μέχρι τον τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στη Σάντερλαντ, η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους είναι πολύ πιθανή.

Η τελευταία συμμετοχή του Αγουέρο με τους «πολίτες» ήταν στα τέλη Γενάρη, όταν η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι συνέτριψε με 5-1 την Τότεναμ. Σε αυτό το παιχνίδι, ο 25χρονος αποκόμισε τον τραυματισμό στον δικέφαλο, ο οποίος τον άφησε εκτός μέχρι και τις αρχές τις τρέχουσας εβδομάδας.

Με τους Έντιν Τζέκο και Αλβάρο Νεγρέδο να δυσκολεύονται να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στα τελευταία παιχνίδια, ο τεχνικός της Σίτι, ευελπιστεί στην επιστροφή του Αργεντινού στον τελικό της Κυριακής για το Λιγκ Καπ.

Πηγή: enlgland365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση