GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταϊλάνδη: Επανάληψη των βουλευτικών εκλογών εξετάζει η κυβέρνηση

Να επαναληφθούν εξ' ολοκλήρου οι βουλευτικές εκλογές στην Ταϊλάνδη και όχι μόνο σε εκείνες τις περιφέρειες που η...


Να επαναληφθούν εξ' ολοκλήρου οι βουλευτικές εκλογές στην Ταϊλάνδη και όχι μόνο σε εκείνες τις περιφέρειες που η...
αντιπολίτευση δημιούργησε προβλήματα με αποτέλεσμα να κλείσουν εκλογικά τμήματα. Αυτό ζήτησε μέλος της εκλογικής επιτροπής της χώρας.

"Εάν η κατάσταση συνεχίσει έτσι, δεν μπορεί να επιτύχουν οι εκλογές και να έχουν το 95% των βουλευτών που απαιτείται" δήλωσε στο Reuters ο Σομτσάι Σρισουτγιακόρν, μέλος της εκλογικής επιτροπής.

"Ίσως χρειαστεί να θυσιάσουμε αυτές τις εκλογές και να προχωρήσουμε σε νέες" ανέφερε λέγοντας πως η κυβέρνηση θα πρέπει να ορίσει τη νέα ημερομηνία.

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου είχαν διεξαχθεί βουλευτικές εκλογές στην χώρα με την αντιπολίτευση να προσπαθεί να τις εμποδίσει με διαδηλώσεις και ταραχές σε πολλά εκλογικά τμήματα επειδή θεωρούσε ότι οι εκλογές ευνοούν την επανεκλογή της σημερινής πρωθυπουργού Γινγκλούκ Σιναουάτρα της οπoίας ζητούν την παραίτηση.

Προβλήματα από τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης δημιουργήθηκαν στο ένα πέμπτο των εκλογικών τμημάτων με αποτέλεσμα να υπάρχει η πιθανότητα κατά τον υπολογισμό των αποτελεσμάτων να μείνουν κενές κάποιες βουλευτικές έδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση