GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλειστή η σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Συνεργεία του ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουν σπεύσει στην περιοχή του εκτροχιασμού αμαξοστοιχίας, λίγο πριν... το Λιανοκλάδι, πρ...


Συνεργεία του ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχουν σπεύσει στην περιοχή του εκτροχιασμού αμαξοστοιχίας, λίγο πριν... το Λιανοκλάδι, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των δρομολογίων.

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στο σημείο μεταξύ των σταθμών Καρυάς και Στύρφακα, όπου έγινε ο εκτροχιασμός της μηχανής της αμαξοστοιχίας Ιntercity 55, σπεύδει άλλη μηχανή, που θα μεταφέρει τα βαγόνια με τους επιβάτες στον σταθμό του Δομοκού, όπου εκεί θα μετεπιβιβαστούν σε λεωφορεία για να μεταφερθούν στον τελικό τους προορισμό.

Από την ώρα του συμβάντος η λειτουργία της γραμμής έχει προσωρινά διακοπεί. Ως εκ τούτου, η σιδηροδρομική συγκοινωνία μεταξύ Αθήνας - Θεσσαλονίκης, θα γίνεται με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία για το τμήμα μεταξύ Δομοκού - Λιανοκλαδίου, με τουλάχιστον τρίωρες καθυστερήσεις και έως να αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία της γραμμής.

Το περιστατικό συνέβη καθώς η αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με αγελάδα, με αποτέλεσμα η μηχανή να βγει έξω από τις ράγες και να ακινητοποιηθεί.

Στην αμαξοστοιχία επέβαιναν 225 άτομα και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.
ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση