GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαλλία: Προτιμούν τα χάμπουργκερ από τις μπαγκέτες

Το αμερικανικό χάμπουργκερ κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις των Γάλλων εκτοπίζοντας το παραδοσιακό τους ψωμί, την περίφημη γ...


Το αμερικανικό χάμπουργκερ κερδίζει συνεχώς έδαφος στις προτιμήσεις των Γάλλων εκτοπίζοντας το παραδοσιακό τους ψωμί, την περίφημη γαλλική μπαγκέτα. Σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας παροχής συμβουλών Gira διαπιστώθηκε ότι σχεδόν ένα στα δύο σάντουιτς που πουλήθηκαν στην χώρα το 2013 ήταν χάμπουργκερ από ένα στα εννέα που ήταν το 2009.
Η εταιρία Gira διαπίστωσε ότι τα Αμερικανικά burgers μπαίνουν όλο και συχνότερα στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα παρόλο που οι Γάλλοι θεωρούνται υπερήφανοι για την κουζίνα τους.
Ο Μπερνάρντ Μπουτμπούλ διευθυντής της Gira δήλωσε ότι το 75% των παραδοσιακών γαλλικών εστιατορίων προσφέρουν τουλάχιστον ένα γεύμα με χάμπουγγκερ στο μενού τους.

Παρόλο που οι αλυσίδες fast food κυριαρχούν και στην γαλλική αγορά εστίασης η έρευνα απέδειξε ότι τα παραδοσιακά γαλλικά εστιατόρια πούλησαν το ένα τέταρτο από τα 970 εκατ. χάμπουργερ που πουλήθηκαν συνολικά στην χώρα το περασμένο έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση