GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αγωνιστικές πινακίδες θα εκδίδονται και πάλι από την ΕΛΠΑ...

Μέχρι πριν από λίγα 24ωρα όσοι αγωνιζόμενοι συμμετείχαν σε αγώνες με αυτοκίνητο και επιθυμούσαν να... εκδώσουν αγωνιστικές πινακίδες, ...

Μέχρι πριν από λίγα 24ωρα όσοι αγωνιζόμενοι συμμετείχαν σε αγώνες με αυτοκίνητο και επιθυμούσαν να...
εκδώσουν αγωνιστικές πινακίδες, το έκαναν από την ομοσπονδία.. Πλέον, αυτό θα γίνεται από την ΕΛΠΑ η οποία με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως αλλάζει και πάλι το καθεστώς που επικρατούσε. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου με την επωνυμία Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου και Περιηγήσεων, ανακοινώνει ότι ενεργοποιώντας την από 9/1/2014 απόφασή του και κατόπιν εκδόσεως της υπ' αριθμ. Α-οικ. 61041-5235 (ΦΕΚ Β'3019/28.11.2013) Υ.Α. ανακαλεί την από 27/3/2013 εκχώρηση του δικαιώματος είσπραξης και διαχείρισης των παραβόλων εκδόσεων και ανανέωσης αγωνιστικών πινακίδων ΕΘΕΑ «κόκκινες πινακίδες» στην ΟΜΑΕ.

Προς τούτο, από την 12/2/2014 και εξής όλες οι αγωνιστικές πινακίδες ΕΛΠΑ (ΕΘΕΑ) «κόκκινες πινακίδες» θα εκδίδονται και θα ανανεώνονται αποκλειστικά και μόνο από την ΕΛΠΑ (ΕΘΕΑ) και το σχετικό παράβολο των 100 ευρώ θα κατατίθεται αποκλειστικά και μόνο στα γραφεία της ΕΛΠΑ (ΕΘΕΑ) με τους όρους και τις προϋποθέσεις που ίσχυαν πριν την 27/3/2013».

Η ανακοίνωση αυτή είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει τριγμούς μεταξύ της ΕΛΠΑ και την ομοσπονδίας αυτοκινήτου και θεωρείται δεδομένο πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση