GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναθηναϊκός: Δεν καλέσαμε κανέναν σε υποχρεωτική συμμαχία

Δεν άφησαν ασχολίαστες από τον Παναθηναϊκό τις τοποθετήσεις παραγόντων ομάδων της Super League, μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζ...


Δεν άφησαν ασχολίαστες από τον Παναθηναϊκό τις τοποθετήσεις παραγόντων ομάδων της Super League, μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου.
Συγκεκριμένα, από το «πράσινο στρατόπεδο» ξεκαθάριζαν ότι δεν κάλεσαν ποτέ κανέναν σε υποχρεωτική συμμαχία και πρόσθεταν πως όποιος ασπάζεται τις ίδιες ιδέες με τους «πράσινους», τότε μπορεί να υπάρξει πεδίο συνεννόησης.
Αναλυτικά:
«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και επειδή μάλλον κάποια πράγματα δεν έχουν γίνει αντιληπτά καλό είναι να επισημάνουμε το αυτονόητο: Ο Παναθηναϊκός πορεύεται σε ένα δρόμο με βάση συγκεκριμένες αρχές και αξίες τις οποίες υποστηρίζει με όλες τους τις δυνάμεις», λένε από τον Παναθηναϊκό και προσθέτουν:
«Δεν κάλεσε κανέναν σε καμία υποχρεωτική συμμαχία και εννοείται πως αντιλαμβάνεται πλήρως πως ο καθένας κινείται όπως εκείνος νομίζει, δεχόμενος φυσιολογικά και τις όποιες συνέπειες. Είναι επίσης προφανές ότι αν κάποιος ασπάζεται τις ίδιες ιδέες με εμάς θα υπάρξει πιο πρόσφορο έδαφος συνεννόησης και συνεργασίας».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση