GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς θα ταιριάξετε δίαιτα και έξοδο για βραδινό φαγητό

Το φαγητό εκτός σπιτιού, όσο περιορισμένο και αν είναι λόγω οικονομικής κρίσης, αποτελεί για πολλούς μια κατάσταση «έκτακτης...

Το φαγητό εκτός σπιτιού, όσο περιορισμένο και αν είναι λόγω οικονομικής κρίσης, αποτελεί για πολλούς μια κατάσταση «έκτακτης ανάγκης» όταν προσπαθούν να χάσουν βάρος.

Αποτέλεσμα είναι πολλές φορές η άρνηση σε ένα ή περισσότερα καλέσματα, η οποία όμως όχι μόνο δεν βοηθάει, αλλά δημιουργεί ένα επιπρόσθετο ψυχολογικό φορτίο.

Δίαιτα λοιπόν δεν σημαίνει ότι κλεινόμαστε σε ένα κλουβί και απλά μας πετάνε μέσα ότι γράφει το διαιτολόγιο, γιατί έτσι είναι καταδικασμένη σε σίγουρη αποτυχία.

Σημαίνει ένταξη και των πιο δύσκολων περιστάσεων στον προγραμματισμό μας.

Για να το επιτύχετε αυτό, αρκεί να ακολουθήσετε ορισμένες μικρές αλλά σημαντικές συμβουλές, ούτως ώστε και να είστε πιο ελεγχόμενοι στην έξοδό σας αλλά και να διορθώσετε την επόμενη ημέρα τυχόν βραδινά διατροφικά παραστρατήματα.

Συγκεκριμένα λοιπόν όταν υπάρχει μια προγραμματισμένη βραδινή έξοδος για φαγητό:

1. Το μεσημεριανό γεύμα να είναι ελαφρύ (π.χ. σαλάτα χωριάτικη ή με τόνο και 1 φ. ψωμί)

2. Λίγο πριν την έξοδο συνίσταται να τρώτε ένα μικρό γεύμα (τύπου γιαούρτι με ένα φρούτο)

3. Κατά την έξοδο:
- Ξεκινάτε το γεύμα πάντα με 1 σαλάτα.

- Παραγγέλνετε μια μερίδα ψητό κρέας (κοτόπουλο, μπιφτέκια, μπριζόλα, ψαρονέφρι) με τη γαρνιτούρα του (ρύζι, λαχανικά).

- Από τα ορεκτικά αποφεύγετε τα τηγανιτά και προτιμάτε ψητά ή βραστά (π.χ. μανιτάρια ψητά)

- Ελέγξτε την κατανάλωση αλκοόλ και επιλέξτε ένα δύο μικρά ποτήρια κρασί ή μπύρα.

4. Την επόμενη ημέρα δώστε ανάσες στον οργανισμό σας και προσπαθήστε να περιορίσετε λίγο τις θερμίδες που προσλαμβάνετε, τρώγοντας ένα ελαφρύ μεσημεριανό, όπως μια σαλάτα με τόνο ή με 2 αυγά βραστά και 1 φ. ψωμί.

Πηγή: neadiatrofis.gr

2 σχόλια

  1. Όσα και να τάζει η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου από το ψευτοπλεόνασμα, πριν τις εκλογές, για να πάρει ψηφουλάκια από τους εύπιστους, ένα τεράστιο ποσοστό ψηφοφόρων τους δεν πρόκειται να ψηφίσει υποψηφίους ( επίσημους ή ψευτοανεξάρτητους ) από το χώρο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
    Πάνω από τους μισούς ψηφοφόρους της ΝΔ μετακινούνται ( σε δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές ) σε άλλα κόμματα, ΑΝΕΛ, Χ.Α και λιγότερο Σύριζα. Ενώ η πλειοψηφία των εναπομεινάντων ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ κινείται κυρίως προς υποψηφίους Σύριζα και λιγότερο προς ΑΝΕΛ ( κεντρώοι, ψηφοφόροι του πατριωτικού χώρου ). Η ΝΔ κινείται προς το 10% και το ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ γύρω στο 3% !

    Έτσι πολλοί πιστεύουν ότι οι υποψήφιοι της ΝΔ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα, καθώς και οι Καμίνης- Μπουτάρης που στήριζαν τα φορομπηχτικά μέτρα, και οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι στο β' γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Η οργή του κόσμου είναι τέτοια, που ακούς ελάχιστους να δηλώνουν φανερά ότι θα ψηφίσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Η αποχή, το λευκό, το άκυρο και η ψήφος σε μικρά υβριδικά κόμματα δεν φοβίζει τη συγκυβέρνηση. Μόνο η ψήφος σε Σύριζα, ΑΝΕΛ, Χ.Α και ΚΚΕ τους φοβίζει και τρέμουν. Τόσο καιρό λεηλατούν τους Έλληνες πολίτες. Τώρα τους έχει λούσει κρύος ιδρώτας και ελπίζουν να μη ψηφίσουμε ! ΟΧΙ ! Θα τους τιμωρήσουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Γερμανία επιτίθεται στο Στάλινγκραντ !!! Η Γερμανία επιτίθεται στην Μόσχα, και συγκεντρωτικά αποβλέπει στην κατάληψη όλης της Ρωσίας , της Σοβιετίας ….Αυτός είναι ο στόχος της! Η Ουκρανία είναι το προγεφύρωμα …..
    Εβδομήντα χρόνια από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που ξεκίνησε ο Αδόλφος Χίτλερ και υλοποίησαν οι Χιτλερικοί του από όλη την Γερμανία, αυτοί που στο Ρωσικό μέτωπο έβγαζαν φωτογραφίες τις στιγμές που πετούσαν στον αέρα αρπαγμένα, από αυτούς, από την αγκαλιά της Ρωσίδας μάνας τους βρέφη και ως πιάτα σκοποβολής τα πυροβολούσαν με πολεμικά όπλα και τα σκότωναν στον αέρα, αυτοί που σκότωσαν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη, αυτοί που κατέστρεψαν εκατομμύρια σπίτια και περιούσιες, αυτοί που κατασκεύασαν φούρνους για να καίνε μέσα τους, ζωντανούς και νεκρούς τους αιχμαλώτους τους, αυτοί που σκοτώσανε με δηλητηριώδη αέρια σε κλειστούς χώρους χιλιάδες αιχμαλώτους από διάφορες χώρες της Ευρώπης, εδώ και χρόνια, μεθοδικά, επιστημονικά, με Χιτλερική ψυχολογία, με επικεφαλής τα οικονομικά θωρηκτά τους υποσκάπτουν τα ηθικά και κοινωνικά στοιχεία των χωρών που εγκαθίστανται ως επενδυτές, και τις καταλαμβάνουν την μια μετά την άλλη.
    Αυτοί και πάλι οι ελεεινότεροι ολοκλήρου του κόσμου, οι φονιάδες των λαών, καρδαμωμένοι οικονομικά και πολιτικά έχουν ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, μάλιστα έχουν πείσει μέσω προδοτών και πρακτόρων τους πολλές από τις ηγεσίες Δυτικών χωρών να τους επιτραπεί να εξοπλιστούν και στρατιωτικά γιατί έτσι θα τις ελαφρύνουν από δικές τους στρατιωτικές δαπάνες…..ο νοών νοείτω τι μέλλει να γίνει μετά…..ένας λοχίας από το Βερολίνο, μέσω INTERNET θα ρυθμίζει τις υποθέσεις μιας περιφέρειας στην Ελλάδα, ένας λοχαγός πάλι μέσω INTERNET από το Βερολίνο τις υποθέσεις όλης της Πορτογαλίας… και αν του φέρουν αντίρρηση θα κόβει και θα ράβει εις βάρος των κατακτημένων εμπορικές πράξεις σε πρώτη φάση και σε δεύτερη με συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, από αυτά που οι Γερμανοί τώρα κατασκευάζουν θα βάζει φωτιά σε μια επαρχία, έτσι για παραδειγματισμό….

    Η Ελλάδα μας εδώ και καιρό έχει πάψει να είναι Ελλάδα ΜΑΣ, είναι υπόδουλη της Γερμανίας, και σιγά σιγά και των Τούρκων πλιατσικολόγων που μέσω τάχα μου επενδύσεων από Άραβες η και απευθείας αρπάζουν Ελληνική γη με τις υπογραφές προδοτών Ελλήνων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση