GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λέσβος: Κύκλωμα εμπορίας κλεμμένων αυτοκινήτων, τέσσερις συλλήψεις

Καλοστημένη επιχείρηση διακίνησης κλεμμένων αυτοκινήτων αποκάλυψε η Αστυνομία να «κρύβεται» στην περιοχή της Καλλονής στην κεντρική ...


Καλοστημένη επιχείρηση διακίνησης κλεμμένων αυτοκινήτων αποκάλυψε η Αστυνομία να «κρύβεται» στην περιοχή της Καλλονής στην κεντρική Λέσβο. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα. Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για εγκληματική οργάνωση, που έκανε κλοπές αυτοκινήτων τα οποία στη συνέχεια διέθετε προς πώληση με πλαστογραφημένα στοιχεία.

Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της τέλεσης διακεκριμένων κλοπών, της πλαστογραφίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Από τα στοιχεία της έρευνας προέκυψε ότι, εγκέφαλος της οργάνωσης είναι ένας 40χρονος Έλληνας, υπεύθυνος λειτουργίας της μάντρας, ενώ στον εκτελεστικό της πυρήνα, ανήκουν ένας 31χρονος υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος έμενε παράνομα στην Ελλάδα και εργαζόταν στη μάντρα, καθώς και ένας 31χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης συνεργείου στη Λέσβο. Στο κύκλωμα εμπλέκεται και η 35χρονη ιδιοκτήτρια της επιχείρησης.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση