GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτρωγε κι έπινε στο πιο ακριβό εστιάτοριο η υφυπουργός Υγείας Ζ. Μακρή την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι χάνουν τη δουλειά τους...

Από την Ζένια Πολυδώρου.  Στο πανάκριβο εστιατόριο Pasaji, στην στοά Σπυρομήλιου στο κέντρο της Αθήνας, έτρωγε το μεσημέρι η υφυπ...

Από την Ζένια Πολυδώρου. 

Στο πανάκριβο εστιατόριο Pasaji, στην στοά Σπυρομήλιου στο κέντρο της Αθήνας, έτρωγε το μεσημέρι η υφυπουργός Υγείας Ζέττα Μακρή με τον δημοσιογράφο Χρήστο Ζαμπούνη. Αυτό από μόνο του δεν είναι μεπτό.
Την ίδια ώρα όμως ο κ. Μακρή είχε βάλει κι αυτή ως υφυπουργός την υπογραφή της για να βρεθούν σε διαθεσιμότητα και να χάσουν τη δουλειά τους χιλιάδες εργαζόμενοι στο χώρο της Υγείας. Χιλιάδες εργαζόμενοι μένουν στο δρόμο και η κ. υφυπουργός έκανε τις δημόσιες σχέσεις της, σε έναν από τους πιο ακριβούς δρόμους της Αθήνας και σε ένα από το πιο ακριβά εστιατόρια, πληρώνοντας γύρω στα 100 ευρώ για ένα σπέσιαλ και ανέμελο γεύμα... 

2 σχόλια

  1. ΕΧΕΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ Η ΚΥΡΙΑ...
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ..
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος19 Φεβ 2014, 2:29:00 π.μ.

    Δεν πάει άλλο με αυτόν το κύριο...μαζέψετε τον ΦΑΣΊΣΤΑ εκεί στην πολίτικη άνοιξη και ΠΑΣΟΚ...

    Τιμώ και σέβομαι τον Ισραηλιτικό λαό ,όπως και τον Σάμπυ Μιωνή ο οποίος δήλωσε από το Τελ Αβιβ για ΤΟΝ ΦΑΣΊΣΤΑ αυτόν...
    {ο κ. Γεωργιάδης να μην χρησιμοποιεί το όνομα μου στην Ελληνική Βουλή για να ξεπλύνει τον ρατσισμό από πάνω του και να με κάνει να ντρέπομαι.. Ξέρω από μικρός να υπερασπίζομαι το εαυτό μου και να ΤΙΜΩΡΏ τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ...
    ---------------------------------
    Του Σάμπη Μιωνή..

    Αγαπητέ Ζαν,

    Ως άνθρωπος που σέβεται την δημοσιογραφική δεοντολογία, δημοσίευσες μια απάντηση του Βορίδη στο άρθρο μου στην Ηaaretz.

    Με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι ο Βορίδης και το πνευματικό του παιδί, Παναγιώτης Δούμας, που βιάστηκε να τον υπερασπιστεί σε άρθρο του σε ακροδεξιό blog, ξαφνικά ξέχασαν πως με γνωρίζουν.

    Ο Δουμας μάλιστα με χαιρέτισε στην δική του Πλεύρη στην οποία βρισκόταν με άλλους χρυσαυγήτες για να τον υποστηρίξουν.

    Θα θυμούνται πάντως σίγουρα ότι ποτέ δεν φοβήθηκα τις απειλές κατά της σωματικής μου ακεραιότητας και κατά της οικογένειας μου.

    Φυσικά και δεν πρόκειται να ανοίξω διάλογο ούτε εδώ αλλά ούτε και πουθενά αλλού με οποιονδήποτε νέο Ναζί η αντισημίτη που προσπαθεί να ξεπλύνει το παρελθόν του και να κρύψει το παρόν του.

    Παραθέτω απλά ένα σύντομο πολιτικό βιογραφικό σημείωμα του Βορίδη, που εύκολα μπορεί κανείς να βρει στο διαδίκτυο.

    Την πρώτη του φασιστική οργάνωση ο Βορίδης την ίδρυσε στο Κολλέγιο Αθηνών με το όνομα «Ελεύθεροι Μαθητές» ". Τα μέλη της οργάνωσης αυτής έβαφαν σβάστικες στους τοίχους και στα θρανία και χαιρετούσαν ναζιστικά.

    Μάλιστα ο αδελφός του, Κώστας Βορίδης, αποβλήθηκε από το Κολλέγιο γιατί πιάστηκε να βάφει αγκυλωτούς σταυρούς.

    Μετά το σχολείο, έγινε Γενικός Γραμματέας της νεολαίας της ΕΠΕΝ, κόμμα που ίδρυσε από την φυλακή ο δικτάτορας Παπαδόπουλος.

    Στην θέση αυτή διαδέχτηκε τον Μιχαλολιάκο που ίδρυσε την Χρυσή Αυγή. Η σχέση μεταξύ των μελών των δυο αυτών οργανώσεων θυμίζει συγκοινωνούντα δοχεία.

    Αργότερα, στην Νομική Σχολή Αθηνών, ίδρυσε την φασιστική οργάνωση «Φοιτητική Εναλλακτική». Η γνωστή φωτογραφία με το τσεκούρι είναι από εκείνη την εποχή.

    Το 1986 η ΕΦΕΕ τον μήνυσε για συμμετοχή σε φασιστικές επιθέσεις κατά αρκετών φοιτητών της Νομικής.

    Το 1994 ίδρυσε το ρατσιστικό κόμμα Ελληνικό Μέτωπο το οποίο στις εθνικές εκλογές του 2000 κατέβηκε σε συνεργασία με το κόμμα Πρώτη Γραμμή του Πλεύρη.

    To 2004 ο Βορίδης, σε συνέντευξη του στο ακροδεξιό έντυπο «Ελληνικές Γραμμές», δήλωσε ότι η αυθεντικότητα των βιβλίων "Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ" και "Οι Σοφοί της Σιών", είναι αντικείμενο που πρέπει να προσδιορίσουν οι ιστορικοί.

    Ακόμα και ο εταίρος αντισημίτης Καρατζαφέρης, δήλωσε στο "Έθνος " στις 26/10/10 πριν από τις νομαρχιακές εκλογές : " Δεν έβαλα τον Βορίδη υποψήφιο γιατί φοβάμαι ότι έχει ιστορία την οποία έχω καταφέρει να καλύψω μετά από πολύ προσπάθεια.

    Η σχέση του με τον Le Pen, τα τσεκούρια κλπ. Φοβάμαι μήπως στις λίγο πριν τις εκλογές, κάποιος από την ΝΔ η την ομάδα του Τσίπρα, πετάξει κανένα βίντεο στον αέρα και με αναγκάσει να εξηγήσω όλα αυτά τα πράγματα."

    Όσο για αυτά που πριν από χρόνια σου είπε ο Βοριδης αγαπητέ Ζαν, όλοι οι Εβραίοι γνωρίζουμε καλά τι σημαίνει όταν ακούμε το γνωστό "έχω φίλους Εβραίους".

    Τέλος, ο συγκεκριμένος φίλος και αντιπρόεδρος του Βορίδη στο Κολλέγιο που ήταν ένα μέλος των «Ελεύθερων Μαθητών», προερχόταν από μικτό γάμο, δήλωνε μη Εβραίος, χαιρετούσε ναζιστικά...Όπως και εσύ, έτσι και εγώ, από σεβασμό στον πατέρα του, τον οποίο πολύ είχε πληγώσει, δεν αναφέρω το όνομα του.

    Φιλικά,
    Σάμπυ Μιωνής.
    ---------------------------------
    Μπουμπουκο κατάλαβες; η θα ρωτήσεις τον φύλο σου τον Πλεύρη να σου τα κάνει πενηνταράκια;..ΣΑΣ ΞΈΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΞΈΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ εμείς όλοι που έχουμε πληρώσει με αίμα ανθρώπων μας τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ , ΔΕΝ σας ξεχνάμε..ΑΣΕ ΛΟΙΠΏΝ ΤΑ ΚΟΠΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΣΎ ΚΑΙ ΌΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ..ΣΕ ΕΜΑΣ... ΣΤΗΣ TV ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση