GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτεταμένο ροτέισον από Μίτσελ

Η προσεχής αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League αναγκάζει τον Μίτσελ να προφυλάξει ή να ξεκουράσ...

Η προσεχής αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League αναγκάζει τον Μίτσελ να προφυλάξει ή να ξεκουράσει ορισμένους ποδοσφαιριστές στον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, από τους ποδοσφαιριστές που δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα ο Ισπανός τεχνικός άφησε στην Αθήνα πέντε ποδοσφαιριστές, τους οποίους μπορούσε να χρησιμοποιήσει στο Ηράκλειο και επέλεξε να μην μπλέξει σε περιπέτειες εν όψει του αγώνα με τους «κόκκινους διαβόλους» για τα νοκ-αουτ ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων»: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Βέργος.

Ο 51χρονος προπονητής άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Βαλντές, Σιόβα, ξεκουράζει τους Εντινγκά, Μαρκάνο, Ντομίνγκες, Ολαϊτάν, Μανιάτη και για λόγους τακτικής τους Κάρολ και Τόρες.

Από εκεί και πέρα, ο Βαλντές συνέχισε το συντηρητικό του πρόγραμμα και η κατάστασή του επανεκτιμάται διαρκώς, ενώ οι Σιόβας και Μιγκέλ Τόρες έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όσοι μείνουν στην Αθήνα θα γυμναστούν το πρωί του Σαββάτου στις 10:30.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση